Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Piedone nyomában - Bővített moziváltozat (2018)

Piedone nyomában
Filmadatlap
 
10
Szereplők
6
Vélemények
5
Képek
2
Videók

Galéria (5)

Bud Spencer
Bud Spencer
Bud Spencer
Bud Spencer

Videók (2)

 
indingo   2019. 06. 30.

legújabb vélemény

1

Én mindig azt hittem, hogy Bud Spencer egy egyszerű, egy arcú színész volt. A filmből tudtam meg, hogy igazi polihisztor volt, kis se nézni belőle az ember. Egy zseni volt. És milyen érdekes, hogy magyarok készíttettek róla dokumentumfilmet.

 
voti75   2019. 03. 01.

1
Az isteni Carlo!!!

Ezen a héten láttuk a párommal a filmet premier előtti vetítésen. Fantasztikus volt! Olyan jól lett megrendezve, hogy jobban nem is lehetett volna. A film előtt volt egy rövid beszélgetés a készítőkkel, ami szintén érdekes volt! A film annyira lekötötte a figyelmet- közel hozta Bud Spencer-t!!!, minthamég itt élne közöttünk -, hogy le sevettük a szemünket a filmvászonról. A 90 perc alatt szinte az egész életét bemutatták. Megszólaltatták a testvérét, gyermekeit, feleségét, kollegáit...rengeteg sztorit meséltek vele kapcsolatban. Mint utóbb kiderült- amit a bulvársajtó sosem említ meg! -, hogy több oldala is volt ennek a remek színésznek és nagyon humánus ember volt. Végig szinkronnal ment a film, élvezhető formában!!! A film végén szinte majdnem mindenki könnyezett- annyira megható volt, ahogy Carlo a magyarokhoz szólt és amilyen hite volt egész életében. Mindenkinek ajánlom megnézni, hogy megtudja, ki is volt Ő valójában!!! :))

 
Ronin   2019. 03. 06.

1

Az biztos, hogy Bud Spencer rajongóként is nagyon sok új dologgal tudtam találkozni a film kapcsán, az pedig külön tetszett, hogy nem különösebben indiszkrét a koncepció, így nagyban főként a színész munkásságára koncentráltak, ennek nagyon örültem.

 
ovejuna   2019. 03. 01.

0

Keményvonalas Bud Spencer rajongóknak feltétlenül ajánlott, de ha összevetem a külföldi dokumentumfilmekkel, amiket az utóbbi években láttam, az nagyban árnyalja az összképet. Nemrég láttam a Maria Callas sztorit úgy, hogy fogalmam sem volt róla, ki ... több»

 
fester   2019. 03. 02.

0

A magyaroknak különleges fétise Bud Spencer személye, ezt kár lenne tagadni. Hogy miért lett nálunk ekkora sztár, azt nem tudom, de én is az ő filmjein nőttem fel. A film maga kimondottan tetszett, bár elég sokat tudtam már előtte is, egy csomó új do... több»

 
jannniisscem   2019. 03. 05.

0

Bennem maradt ugyan néhány megválaszolatlan kérdés, de ettől függetlenül nagyon élveztem, ügyesen megszerkesztett doku. Minden rajongónak csakis ajánlani tudom, mert nagyon közel hozza az ember szívéhez Bud Spencert ez a film!