Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Tobi színei (2021)

Colors of Tobi
Filmadatlap
 
14
Szereplők
4
Vélemények
4
Képek
2
Videók

Galéria (4)

Videók (2)

 
Bafam   2023. 01. 11.

legújabb vélemény

0
Ejnye no, de jó kis film volt ez...

Érdekes nézőpont, érdekes téma, nagyszerű film. Nagyon tetszett. Végig hitelesnek tűnt. Nem volt benne semmi mesterkéltség.

 
Fuder   2021. 07. 01.

1

Nagyon komoly film, engem teljesen elgondolkodtatott, és arra kellett rádöbbennem, hogy mennyivel jobb világban is élnénk, ha megpróbálnánk jobban megérteni egymást és elfogadni olyannak, amilyenek vagyunk. Nagyon ajánlott a megnézése!

 
Buffy   2021. 03. 29.

0

Érdekes téma és jó, hogy feldolgozzák, de valószínűleg a témán kívül nincs sok más, amit fel tud kínálni.

 
piZZola   2021. 06. 25.

0

Valahol teljesen szívfacsaró ez a film a számomra, én nagyon lehangolódtam, persze jó értelemben.

 
Bakony a széles, külvilágot beengedő kép helyett egész egyszerűen addig szűkíti a fókuszt – számos, jól ülő közelivel le is követve ezt –, amíg nem talál rá a legkisebb közös többszörösre, arra, ami ugyanúgy jelen van egy transznemű tinédszerben, mint bármelyikünkben: a kétségek, a félelem és az önmagunkkal való küzdelem gyötrelme. több»
 
Ha tudtam volna, hogy ilyen mélyre megy a Tobi színei, biztosan több zsebkendőt viszek magammal a moziba. Bakony Alexa első egész estés dokumentumfilmjének szereplői a lehető legideálisabb személyek egy forgatáshoz: tisztán nyilvánulnak meg, maximálisan őszinték, és ha hibáznak, még azt is szerethetően teszik. több»