Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
80
Filmadatlap
 
10
Szereplők
2
Vélemények
7
Képek
1
Videók
 
hansi13   2019. 04. 19.

legújabb vélemény

Én személy szerint nehezen vettem fel a cselekmény dinamikáját, bár igazán ütős a hangulata, csak épp rá kell hangolódni, hiszen annyira pesszimista és nyers az atmoszférája, hogy nagyon mély nyomot tud hagyni a nézőjében. Nem kertel a film, nem is kedélyeskedik, szinte mindent a néző arcába vág.

 
SztarkTóni   2019. 04. 18.

Abszolút megrázó film, nem tudom ugyan elképzelni, hogy mennyire lehet valóságtartalma a cselekménynek, de ha belegondolok, bizonyos országokban ez még ma is létezhet. A film rendkívül hitelesen ábrázolja a dolgokat, és ettől csak még inkább ki tudja akasztani a nézőt a komfortzónájából. Felkavaró alkotás, de mindenképpen érdemes megnézni!

2
 
Az Egy nő fogságban szétfeszíti a hagyományos dokumentumfilm kereteit. Elsősorban azért, mert a készítő egy idő után nem objektív távolságból, mint filmes van jelen Maris életében, hanem cinkostársa, barátja lesz. Ettől lesz Tuza-Ritter Bernadett mozija egy gyönyörű narratívával felépített, nagyon érzékeny, személyes alkotás. több»
 
Kiemelkedő és fontos alkotás lett Tuza-Ritter Bernadett Egy nő fogságban című dokumentumfilmje, amellyel egy olyan súlyos, elhallgatott társadalmi problémára hívja fel a figyelmünket, ami jelenleg szinte egyáltalán nincs benne a köztudatba. Filmjében jól adagolva vegyíti a dokumentumfilmes, illetve játékfilmes megoldásokat, amely egy rendkívül kompakt, végig izgalmas moziélményt képes nyújtani a nézőknek. Tuza- Ritter és Maris, forgatás során szövődött bizalmi kapcsolatának kiépülése pedig szép ívet ad a történetnek, amelynek végén Marisnak sikerül feldolgoznia az őt ért traumát, és szabad emberként kialakítania életének következő fejezetét. több»
 
Kötelezővé tenném a filmet, hisz komoly és korszakos problémára hívja fel a figyelmet. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.