Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Mi ez a cirkusz? (2016)

Mi ez a cirkusz?
Filmadatlap
 
3
Szereplők
3
Vélemények
15
Képek
1
Videók

Filmkritika: Mi ez a cirkusz? (2016)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
Ha szereted a cirkuszt és hagyod magad elvarázsolni, akkor meg fogja melegíteni a szívedet a sikerig vezető küzdelem története, el fognak borzasztani a sérülésekről, kudarcokról szóló beszámolók és le fognak nyűgözni a látványos trükkök. DOHY ANNA KRITIKÁJA. több»
 
Az első magyar cirkuszfilmről rendkívül nehéz írni, hiszen a szerző óhatatlanul is összehasonlítaná valamivel, ám ez ebben az esetben nem lehetséges azon egyszerű oknál fogva, hogy nem forgattak még Magyarországon ilyen jellegű filmet. Igaz, miért is forgattak volna? A cirkusz ilyen-olyan formában természetesen már megjelent a magyar filmgyártásban, de olyan vállalkozásra még senki nem adta a fejét, mint a Filmfabriq és a Fanatics Film csapata.(4/5)
 
80/100 (A néző a film végén hiányérzettel áll fel a vászon elől, mert bár megmutatják nekünk a társulat utóéletét, és hogy híressé váltak, mi mégis többet szerettünk volna róluk tudni) több»