Szorongató fejezetet tárt fel az Amerikai Cserkészszövetség történetében a Netflix új dokumentumfilmje, amely őszinte és kíméletlen információkkal köti majd le a nézőket. 

A Cserkészbecsület: Az amerikai cserkészszövetség titkos aktái című igaz történet alapján készült dokumentumfilm a múlt árnyékában merül, hogy egy borzalmas történet túlélőinek sztoriját mutassa be a műfaj rajongóinak. 

A szeptember 6-án debütáló true crime dokumentumfilm exkluzív interjúkon és kiszivárgott információkon keresztül szemlélteti, hogyan próbálta eltitkolni az Amerikai Cserkészszövetség a történelem egyik legszörnyűbb gyermekek ellen irányuló szexuális zaklatási botrányát.

A Cserkészbecsület című filmet Mac Carter rendezte, aki olyan dokumentumfilmekről ismert, mint a Képregények: a DC Comics története vagy a Haunt. Producere pedig az az Alex Gibney, aki olyan dokumentumfilmekkel vált ismertté, mint a Szcientológia, avagy a hit börtöne, vagy A feltaláló: vérszomj a Szilícium-völgyben.

Ha felkeltette az érdeklődésed a film, mától streamelheted a Netflixen. Ha rendelkezel előfizetéssel, akkor a mafab oldaláról, a “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már nézheted is a sorozatot.

dokumentum | krimi

Túlélők, bejelentők és szakértők számolnak be arról, hogy az Amerikai Cserkészszövetség évtizedekig eltussolta a szexuális visszaélések ügyeit és annak szívszorító... több»