Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
90%

Szcientológia, avagy a hit börtöne (2015)

Going Clear: Scientology & the Prison of Belief
Filmadatlap
 
29
Szereplők
3
Vélemények
13
Képek
2
Videók

Filmkritika: Szcientológia, avagy a hit börtöne (2015)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
Ajánlom mindenkinek, aki már hallott a Szcientológiáról, vagy esetleg kacérkodott a belépéssel. Sajnos csak az egyik oldal szólal meg a filmben, de ez nem a készítők hibája, az “egyház” nem kívánt élni a lehetőséggel. (8/10) több»
 
Nagyon könnyű legyinteni, hogy áh, engem ilyen marhaságokkal nem lehet behülyíteni. Ez a film azért óriási, mert megmutatja, hogy de igen. Az őrület természetrajza a Szcientológia-doku. több»
 
Az Oscar-díjas dokumentumfilmes Alex Gibney (Taxi to the Dark Side) ezúttal a „képmutatás, a kapzsiság és a hazugság idézőjeles egyházát”, a szcientológiát vette kíméletlen kamerájának célkeresztjébe. több»
 
Épeszű embert ilyen baromságokkal egyszerűen nem lehet megvezetni, gondolnánk – de a Szcientológia, avagy a hit börtöne című bivalyerős doksiban mégis hemzsegnek az intelligens nyilatkozók. több»
 
A film segít felnyitni az emberek szemét, napjainkban rengeteg értékesítési módszer, gazdasági vagy politikai tömörülés stb. szinte pontosan ugyanezekkel a módszerekkel ígér sikert és boldogságot nekünk. (9/10) több»