Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
40%

The Kardashians (2022)

The Kardashians
Filmadatlap
 
11
Szereplők
4
Vélemények
6
Képek
2
Videók

Galéria (6)

Videók (2)

 
Queen   2022. 06. 19.

legújabb vélemény

0

Számomra érdekes volt bepillantani a Kardashian-Jenner család hétköznapjaiba, akiknek merőben más az életvitelük, mint az emberek jelentős hányadának, s éppen ez bújtatja az egész műsort egyfajta "egzotikus" köntösbe. Láthatjuk a szórakoztatóipar azo... több»

 
JRD   2022. 05. 23.

0
Kardashian, a nívótlan márka

Egy újabb bugyuta, amőba szintű műsor, mely igyekszik megmutatni, hogy a Kardashianék többek a kinézetnél. Hát nem. Unalmasak, felszínesek, magamutogatók és közönségesek. Hiába a divatos ruhák és a sok pénz. Ha megnézed, nem leszel gazdagabb élménnyel, sem tudással. Ha nem nézd meg, akkor sem vesztesz vele semmit. De ne hallgass rám, nézd meg és döntsd el magad! Szóval, filmre fel és jó szórakozást!

 
zirgon   2022. 05. 18.

0

Mindig is szerettem ezt a sorozatot. Buta, könnyed, mégis szórakoztató. Hát, nem kell sok minden ahhoz, hogy tetsszen valami. Ha színesben van és stresszmentes, akkor nekem megfelel.

 
Steewo   2022. 05. 14.

0

Egyszerűen unalmas. Azt mondták, hogy ez sokkal valóságosabb és mindennapibb lesz, de annyira megnyújtják a cselekményt, hogy több epizódot csináljanak, és a végén rettentően unalmas lesz.