Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
76

Phineas és Ferb (2007)

Phineas and Ferb
Filmadatlap
 
107
Szereplők
4
Vélemények
5
Képek
1
Videók
 
Norbert93   2019. 05. 13.

legújabb vélemény

Szórakoztató és nagyon eredeti, ötletes gyerekmese, amin néha egy idősebb néző is jót mosolyoghat. Megvannak a szokásos karakterek (nagydarab, undok srác; a buta, a néma, az idegesítő tesó stb) így mindenki eltudja helyezni az alaphelyzetet a hétköznapi életben, hogy aztán belevágjon egy igazi, fantáziadús, eredeti gyerekmesébe.

 
Norbi   2018. 07. 28.

Egyik kedvenc mesesorozatom. Nem is vicces ha jobban belegondolunk, inkább szimplán lazító , helyenként humoros a stílusa. Kerry külön története ,ahogy szinte mindig összefonódik az adott rész végén a főszereplők aktuális találmányaival, mindig nagy örömre adtak okot. Szegény nővérüket néha sajnáltam, de legtöbbször csak röhejes volt.


 
SzFa   2017. 09. 30.

A megrajzolás annyira nem tetszik, de még így is elég jó sorozatnak számít. Minden rész egy klassz történet, fülbemászó dalokkal. Szórakoztató gyerek mese.

 
habtündér   2017. 06. 27.

Ezt anno, sokszor öcséimmel közösen néztük ..pedig -ciki, nem ciki?!- már tizenésevek voltunk!:D Először is,szerintem már maga az alapszitu eléggé ötletes , hiszen bár hétköznapi élethelyzetből indul ki mégis sok lehetőség rejlik benne- főleg miután kiderül,hogy főszereplőink bugyuta arckifejezése mögött valójában igazi kreatív lángelmék leledzenek!:) A karakterek jópofák, sok a humoros szituáció és tényleg minden rész valami új kaland.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.