Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
85%

Jégvarázs (2013)

Frozen
Filmadatlap
 
31
Szereplők
228
Vélemények
24
Képek
2
Videók

Galéria (24)

Videók (2)

 
HannaK   2020. 09. 15.

legújabb vélemény

0

Unokahúgom már kezd lejönni róla, szerencsére. Megszámlálhatatlanul sokszor kellett megnézni. Szép mesefilm, gyönyörű megjelenéssel. Szerintem a készítők se számítottak ekkora sikerre.

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

1

Abszolút lányos mese annyi szent. Végig unalmas volt, Olaf karakterétől is sokkal többet vártam, és a történetben sem találtam semmi érdekeset. Gyenge.

 
Artemisia   2017. 12. 19.

4

Lenyűgözően szép rajzfilm. Fülbemaszó dalokat hallunk benne, a Legyen hó című számot le is töltöttem, gyakran hallgatom. A történet megszokott,magas színvonalú és tartalmas Disney -sztori, azonban a Jégvarázsnak több pontja eltér a Disney hagyományok... több»

 
Shelby07   2018. 01. 26.

0

Nagyon aranyos kis mese, még felnőtt fejjel is nagyon élveztem. Az az egy viszont nem tetszett benne (bár tudom, hogy szinte az összes disney filmben így van), hogy magyarul énekelnek. Mivel gyerekeknek készült így persze ez érthető, de engem most va... több»

 
indingo   2017. 04. 12.

0

Kiemelkedő a mese zenéje, nagyon fülbemászó. A története egész aranyos még felnőtt szemmel is élvezhető Disney mese. Készült belőle egy pár perces kis történet, amelyben cuki hógolyók vannak

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 02. 04.

0

Nekem kicsit már túlzás az a hype, ami a Jégvarázs körül zajlott (és zajlik a mai napig is), hiszen sokszor azzal rontják el a Disney rajzfilmeket, hogy már-már unásig sokat szerepeltetik őket, persze értem én, hogy ez is hozzátartozik a Disney-imázs... több»

 
Deku   2017. 07. 15.

0

Ez kicsit keverék lett számomra. Nem rossz értelemben csak úgy benne van minden, hogy kedveljék fiúk és lányok, felnőttek és gyerekek is. Viszont Olaf dumái a legjobbak benne.

A film összbevétele 1 274 219 009 dollár volt (imdb.com).

 

A boltban, ahol Anna vásárol, egy apró Mickey-egér figura látható az egyik polcon.

(Artemisia )
 

Az animátorok készítettek egy hópehely generáló programot, mellyel kétezer különböző alakú és méretű hópelyhet tudtak létrehozni.

(Artemisia )
 

Elza eredetileg a főgonosz lett volna, eredetileg Amy Winehause-ról mintázták.

(Artemisia )
 

Egy floridai mozi véletlenül bevágott egy 2 perces pornográf jelenetet a Jégvarázs vetítése közben.

(Artemisia )
 

Anna volt az első a Disney történetében, aki duettett énekelt egy gonosz karakterrel, Hans-szal, bár akkor még nem tudta, hogy Hans gonosz.

(Artemisia )