Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
84%

Jégvarázs (2013)

Frozen
Filmadatlap
 
31
Szereplők
229
Vélemények
24
Képek
4
Videók

Galéria (24)

Videók (4)

 
Gyorvik   2023. 03. 25.

legújabb vélemény

0

Még mindig nem tudtak kinőni a rajzfilmek sem a megszokott drámai alapfelállásból. Egy furcsa szituációból sikerült (magától értetődően) üzletet csinálni, plusz folytatást is.

 
Artemisia   2017. 12. 19.

7

Lenyűgözően szép rajzfilm. Fülbemaszó dalokat hallunk benne, a Legyen hó című számot le is töltöttem, gyakran hallgatom. A történet megszokott,magas színvonalú és tartalmas Disney -sztori, azonban a Jégvarázsnak több pontja eltér a Disney hagyományok... több»

 
indingo   2017. 04. 12.

1

Kiemelkedő a mese zenéje, nagyon fülbemászó. A története egész aranyos még felnőtt szemmel is élvezhető Disney mese. Készült belőle egy pár perces kis történet, amelyben cuki hógolyók vannak

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 02. 04.

1

Nekem kicsit már túlzás az a hype, ami a Jégvarázs körül zajlott (és zajlik a mai napig is), hiszen sokszor azzal rontják el a Disney rajzfilmeket, hogy már-már unásig sokat szerepeltetik őket, persze értem én, hogy ez is hozzátartozik a Disney-imázs... több»

 
Yosihiro   2021. 12. 25.

1
Varázs

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Már láttam ezt a remek alkotást, de csak most véleményezem, hogy nem tudom, hányadszorra néztem már meg. Olyan elemeket vonultat fel benne a Disney, amiből összekomponálva egy igen szerethető, varázslatos és - azt kell mondjam -tanulságos mese szület... teljes kritika»

 
Thibo84   2016. 06. 12.

1

Olaf és Sven a király.

 
Deku   2017. 07. 15.

1

Ez kicsit keverék lett számomra. Nem rossz értelemben csak úgy benne van minden, hogy kedveljék fiúk és lányok, felnőttek és gyerekek is. Viszont Olaf dumái a legjobbak benne.

A film összbevétele 1 274 219 009 dollár volt (imdb.com).

 

A boltban, ahol Anna vásárol, egy apró Mickey-egér figura látható az egyik polcon.

(Artemisia )
 

Az animátorok készítettek egy hópehely generáló programot, mellyel kétezer különböző alakú és méretű hópelyhet tudtak létrehozni.

(Artemisia )
 

Elza eredetileg a főgonosz lett volna, eredetileg Amy Winehause-ról mintázták.

(Artemisia )
 

Egy floridai mozi véletlenül bevágott egy 2 perces pornográf jelenetet a Jégvarázs vetítése közben.

(Artemisia )
 

Anna volt az első a Disney történetében, aki duettett énekelt egy gonosz karakterrel, Hans-szal, bár akkor még nem tudta, hogy Hans gonosz.

(Artemisia )