Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
32
Szereplők
228
Vélemények
24
Képek
2
Videók
Jégvarázs
 
elekm90   2019. 12. 08.

legújabb vélemény

Nem nagy szám mese, bár a kisebb korosztálynak biztos tetszeni fog. Ha már Disney és ez a fajta animációs film, akkor az Aranyhaj szerintem kicsivel jobb. 6/10

 
mamiéstöti2   2017. 09. 21.

Abszolút lányos mese annyi szent. Végig unalmas volt, Olaf karakterétől is sokkal többet vártam, és a történetben sem találtam semmi érdekeset. Gyenge.


 
Shelby07   2018. 01. 26.

Nagyon aranyos kis mese, még felnőtt fejjel is nagyon élveztem. Az az egy viszont nem tetszett benne (bár tudom, hogy szinte az összes disney filmben így van), hogy magyarul énekelnek. Mivel gyerekeknek készült így persze ez érthető, de engem most valahogy zavart, nem mindegyik zene tetszett nekem. De amúgy összességében abszolút nézhető ás nagyon aranyos. Egy igazi kis téli akció dús, izgalmas és romantikus rajzfilm. A hóember pedig különösen imádni való. Nagyszerű kis mese, szóval mindenkinek szívesen ajánlanám, ha egy jó mesét szeretne nézni.

 
indingo   2017. 04. 12.

Kiemelkedő a mese zenéje, nagyon fülbemászó. A története egész aranyos még felnőtt szemmel is élvezhető Disney mese. Készült belőle egy pár perces kis történet, amelyben cuki hógolyók vannak

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 02. 04.

Nekem kicsit már túlzás az a hype, ami a Jégvarázs körül zajlott (és zajlik a mai napig is), hiszen sokszor azzal rontják el a Disney rajzfilmeket, hogy már-már unásig sokat szerepeltetik őket, persze értem én, hogy ez is hozzátartozik a Disney-imázshoz, sőt a bevételei nagy részét azokból a jogdíjakból nyeri a stúdió, amiket bezsebel az Elzás hátizsákok és az Olaf-os pizsamák eladásából....de az azért már mégis sok volt, amit a Jégvarázs kapcsán lenyomtak az emberek torkán. Ha ettől eltekintünk, akkor azt kell mondjam, hogy ez egy tényleg aranyos történet (nálam a képet az is árnyalta kissé, hogy nem sokkal a mese megnézése után láttam az Egyszer volt, hol nem volt című sorozat Jégvarázsos szériáját, ami némileg kifordítja magából a történetet). Visszatérve a mesére, nagyon hangulatos ez a téli, havas táj, a zenék fülbemászóak (azt leszámítva, hogy szerintem már minden feltörekvő énekes előadta életében legalább egyszer a Let it go/Legyen hó című dalt), a szereplők szerethetőek (főként a rénszarvas, aki kutyának képzeli magát, és a hóember, akinek minden vágya, hogy nyáron a tengerparton süssesse a hasát. Elza szerintem az egyik legszebb hercegnő, akit a Disney megalkotott. Összességében tehát, magával a sztorival nincsen semmi baj, az pedig már nem a produkció hibája, hogy a szereplői kissé túl vannak reprezentálva. Csupán ezért vonok le egy csillagot az 5-ből!

A film összbevétele 1 274 219 009 dollár volt (imdb.com).

 

A boltban, ahol Anna vásárol, egy apró Mickey-egér figura látható az egyik polcon.

(Artemisia)
 

Az animátorok készítettek egy hópehely generáló programot, mellyel kétezer különböző alakú és méretű hópelyhet tudtak létrehozni.

(Artemisia)
 

Elza eredetileg a főgonosz lett volna, eredetileg Amy Winehause-ról mintázták.

(Artemisia)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.