Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
26
Szereplők
10
Vélemények
10
Képek
3
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

legújabb vélemény

Nagyon édes a folytatás is, bár nekem személy szerint az első rész jobban tetszett. Ez már csak amolyan útánzat sajnos. Egyedül a kis krillek tetszettek főleg. Vicces a köztük levő dinamika.

 
diumiu   2017. 02. 23.

Bármelyik korosztálynak kiváló kikapcsolódás ez a mese. A figurák szépek, a történet és a zene szuper és szerintem jobban sikerült, mint az első rész. Csak ajánlani tudom!


 
Brigusz724   2015. 06. 07.

Olyan érdekes ez az egész történet, az előző részben Topi éneklés helyett táncol, erre a fia meg most repülni akar, mi van ezzel a családdal? :D Amúgy nagyon poénok vannak benne, szuper karaktereket tettek a filmbe, remek dalokkal megfűszerezve.

 
N.Béla   2016. 07. 25.

Nagyon aranyos és szép, megindító zenéékkel, táncokkal tűzdelt mese. A kívülállók jóságát hirdeti és azt hogy nem baj ha más vagy, úgyis találni fogsz majd egy ugyanolyan őrültet aki viszontszeret. Izgalmas történet és bővelkedik az aranyos karakterekben. Ilyenek a kis rákok számomra. Ők a kedvenceim

 
ElfRider   2015. 06. 18.

Méltó folytatása az első résznek. A kis pingvinek még cukibbnak vannak ábrázolva. A krill külön kis történetei pedig nagyon szórakoztatóak, azokon nevettem a legtöbbet.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.