Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
76%
Filmadatlap
 
26
Szereplők
11
Vélemények
10
Képek
3
Videók
 
Artemisia   2020. 05. 11.

legújabb vélemény

Méltó folytatás

Továbbra is varázslatosnak tartom a Táncoló talpak világát. A jeges antarktiszi táj gyönyörűen van animálva, a pingvinek és fókák megjelenése is szép és élethű. Visszatér Topi, sőt most már a kicsi fiókáját, Eriket is megismerhetjük, és néhány érdeke... teljes kritika»

 
diumiu   2017. 02. 23.

Bármelyik korosztálynak kiváló kikapcsolódás ez a mese. A figurák szépek, a történet és a zene szuper és szerintem jobban sikerült, mint az első rész. Csak ajánlani tudom!


 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

Nagyon édes a folytatás is, bár nekem személy szerint az első rész jobban tetszett. Ez már csak amolyan útánzat sajnos. Egyedül a kis krillek tetszettek főleg. Vicces a köztük levő dinamika.

 
Brigusz724   2015. 06. 07.

Olyan érdekes ez az egész történet, az előző részben Topi éneklés helyett táncol, erre a fia meg most repülni akar, mi van ezzel a családdal? :D Amúgy nagyon poénok vannak benne, szuper karaktereket tettek a filmbe, remek dalokkal megfűszerezve.

 
N.Béla   2016. 07. 25.

Nagyon aranyos és szép, megindító zenéékkel, táncokkal tűzdelt mese. A kívülállók jóságát hirdeti és azt hogy nem baj ha más vagy, úgyis találni fogsz majd egy ugyanolyan őrültet aki viszontszeret. Izgalmas történet és bővelkedik az aranyos karakterekben. Ilyenek a kis rákok számomra. Ők a kedvenceim

 
ElfRider   2015. 06. 18.

Méltó folytatása az első résznek. A kis pingvinek még cukibbnak vannak ábrázolva. A krill külön kis történetei pedig nagyon szórakoztatóak, azokon nevettem a legtöbbet.

 
smith   2015. 05. 23.

Általában a második részek nem tudják hozni az első színvonalát, itt ez nem mondható el, sőt talán túl is szárnyalja. Nekem nagyon tetszett a mese, a történet a látványvilág. Az elefántfókák zseniálisak és a két kis krill is, akiknek mintha egy külön sztorija lenne. Egy önálló részt is megnéznék velük szívesen.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.