Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
22
Szereplők
14
Vélemények
16
Képek
2
Videók
 
Orosz István   2017. 07. 27.

Nekem nagyon tetszi. Jó kis történet vicces. Tetszik nagyon a Timon, és Pumba szemszögéből, így legalább megismerjük az előző életüket, na meg hogyan történtek valójában a dolgok.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 30.

Nagyon aranyos és tanulságos mese. Izgalmas és vicces volt, hogy Timon és Pumba szemszögéből mutatták be Simba megmentését, felnevelését és hogy hogyan segítettek neki visszaszerezni a trónt.


 
GedyPapa   2017. 03. 14.

Nem, nem és nem. Nem kellett volna. Óriási hiba volt. Ezzel tudnám összefoglalni azokat az érzéseket, amelyek a film kapcsán felmerültek bennem. Jó, hogy vicces Timon és Pumba, de nem olyan fajsúlyosak, hogy egy egész filmet kitöltsenek.

 
Loborg   2015. 09. 29.

Nem igazán mondhatnám , hogy szeretem a rajzfilm- folytatásokat , de ez kivételesen jól sikerült, érdekes , vicces. Többször újranéztem már és még fogom is.

 
Norbert93   2018. 10. 13.

Végtelenül felesleges volt, gyakorlatilag tényleg csak az Oroszlánkirály fele, ahogy az eredeti címe is mutatja. ( Bár ha a fele lenne akkor 4*ot kapna, inkább 1/8) Az eredeti mű idétlen és még egyszer hangsúlyozom FELESLEGES újraértelmezése.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.