Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
22
Szereplők
12
Vélemények
16
Képek
2
Videók
 
Orosz István   2017. 07. 27.

Nekem nagyon tetszi. Jó kis történet vicces. Tetszik nagyon a Timon, és Pumba szemszögéből, így legalább megismerjük az előző életüket, na meg hogyan történtek valójában a dolgok.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 30.

Nagyon aranyos és tanulságos mese. Izgalmas és vicces volt, hogy Timon és Pumba szemszögéből mutatták be Simba megmentését, felnevelését és hogy hogyan segítettek neki visszaszerezni a trónt.


 
Loborg   2015. 09. 29.

Nem igazán mondhatnám , hogy szeretem a rajzfilm- folytatásokat , de ez kivételesen jól sikerült, érdekes , vicces. Többször újranéztem már és még fogom is.

 
GedyPapa   2017. 03. 14.

Nem, nem és nem. Nem kellett volna. Óriási hiba volt. Ezzel tudnám összefoglalni azokat az érzéseket, amelyek a film kapcsán felmerültek bennem. Jó, hogy vicces Timon és Pumba, de nem olyan fajsúlyosak, hogy egy egész filmet kitöltsenek.

 
Norbert93   2018. 10. 13.

Végtelenül felesleges volt, gyakorlatilag tényleg csak az Oroszlánkirály fele, ahogy az eredeti címe is mutatja. ( Bár ha a fele lenne akkor 4*ot kapna, inkább 1/8) Az eredeti mű idétlen és még egyszer hangsúlyozom FELESLEGES újraértelmezése.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.