Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
68

Alvin és a mókusok 3. (2011)

Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked
Filmadatlap
 
20
Szereplők
7
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 08. 03.

legújabb vélemény

Ritka gyenge volt szerintem. Allig tudtam végignézni. Még gyerekeket se biztos hogy leköti. Az alaptörténet nem lett volna rossz de nagyon elhúzták. A feldolgozott zenék viszont tetszettek.

 
Homer   2016. 07. 29.

Aranyos maga az alaptörténet, de ez csak a mesének a dícsérete amit feldolgoznak ezek a filmnek nevezett valamik. Szörnyű feldolgozások. Pedig a meséket régen imádtam. Meseszép és izgalmas történetek voltak zseniális üldözős zenékkel tűzdelve.


 
ElfRider   2015. 06. 18.

Szuper aranyosak a kis mókusok, de az az iskolás, tini történet nem illik hozzájuk. Valami más jobb lenne. Az is dobna rajta szerintem ha nem élő szereplős lenne, hanem az egész animációs lenne. Nekem nem jön be ez a keveredés.

 
smith   2015. 05. 23.

Aranyosak a mókusok és a mókuslányok, jól megvan csinálva a film, de maximum pontot nem tudok adni rá, mert a sztori viszont kicsit túl hollywoodi lett. Persze ha már ennyire elrugaszkodunk a valóságtól, hogy mókusok énekelnek, akkor miért ne legyen a sztory is valóságtól elrugaszkodott, de azért megnéztem volna egy kicsit reálisabb változatot is.

 
tothistvan2   2015. 03. 11.

Rendkívül sablonos animációs film. Elejétől a végéig kiszámítható volt minden jelenet. A legelső részt abszolút nem múlja felül, a trilógia legrosszab része lett a véleményem szerint! A mókusok animációja nem a legjobb! A táj ahol játszódik a film, az viszont káprázatos! Így csak 2/5.

Jason Lee
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.