Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
74

Alvin és a mókusok (2007)

Alvin and the Chipmunks
Filmadatlap
 
21
Szereplők
17
Vélemények
20
Képek
2
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

legújabb vélemény

Az első részt imádjuk a családdal. Kellemes meglepetés volt, mert nem vártunk tőle sokat amikor beültünk rá a moziban. Kellemes kis zenés karácsonyi film. Aranyos ahogy Dave befogadja őket és fiaiként kezdi el nevelni őket először csak a zeneszámaik miatt, később pedig megszereti őket. Haláli ahogy a mókusok a szőnyeg alatt akarnak raktározni kajátXD

 
Deku   2017. 11. 20.

Eléggé lehangoló, hogy ennyire érdektelen és szürke filmet össze lehet dobálni. Történetileg nem volt egy veszettül nagy munka ez épp csak egy átlagos szintet ütött meg nálam.


 
GedyPapa   2017. 04. 04.

Az első 10 percben érdekes és vicces, de után elveszítette az érdeklődésemet..Sajnos nem tudtam végignézni, mert rövid idő kellett ahhoz, hogy rájöjjek, hogy ezt nem nekem találták ki. De biztos megvan a célközönsége, hiszen készült belőle nagyon sok rész.

 
harnas1207   2018. 12. 27.

Biztos van egy olyan rétege a filmkedvelőknek, akiket megfog bármilyen bugyuta, idegesítő és borzalmas mesefigura. Akik meglátnak minden rosszban valami jót. Pl a mókusok cukik. Nekem ez a film ciki volt.

 
felicity   2017. 08. 07.

Nagyon jó kis animációs gyerek film. megérte megnézni. Az animálása nagyon jó. Izgalmas, vicces történet. A karakterek, ruhájuk és hangjuk kiválóan meg vannak tervezve.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.