Játssz egy PlayStation-ért ·  Fórum Login  
71

Alvin és a mókusok 4.- A mókás menet (2015)

Alvin and the Chipmunks: The Road Chip
Filmadatlap
 
30
Szereplők
15
Vélemények
24
Képek
6
Videók
Alvin és a mókusok 4.- A mókás menet
 
Ms. Akárki   2019. 07. 28.

legújabb vélemény

A régi mesékhez és a film változat első karácsonyias részéhez képest ez már igen gyengére sikerült sajnos. A zeneszámok, feldolgozások és az animáció klassz de ez sajnos kevés.

 
Deku   2017. 10. 16.

Az első egy két rész nagyon jó volt ez viszont már csak bőrnyúzása a mókusoknak. Épp csak egy közepes kategóriát akaszthatok rá azt is nehezen. Ha jobb nincs akkor éppenséggel ez is megteszi de ennél többet ne várjon tőle senki. Megnézésre nem tudom teljes mértékkel ajánlani.


 
MMcFly2015   2016. 05. 03.

Az Alvin és a mókusok olyan, mint a Step Up filmek, hogy volt egy jó rész, ami új dologként tárta az emberek elé azt amit kellett a műfajon belül. Majd minél több rész jött, annál többet próbálnak mutatni, és mégis egyre rosszabbak... Én is kisgyerekkel néztem, tisztába vagyok vele, hogy a réteg, akinek készül az a 7 éves kornál fiatalabb emberek. Mégis egyre kevesebb volt a ,,cuki gyerekes poén", inkább erőltetett és néhol kínos jeleneteket próbáltak poénnak eladni. Mélyebbre nagyon nem is lehet ásni, nincs értelme boncolgatni a hibákat. Egy újabb rész, semmi maradandó.

 
angel001   2016. 04. 30.

Az eredeti Alvin és a mokusok is nagy kedvenc volt.Féltem hogy ez nagy csalodás lesz,ahogy oly sok filmet elszutak már a sok feldolgozással, de kellemesen csalódtam.Érdemes végig nézni minden részét.

 
Homer   2016. 07. 29.

Gyenge film és értelmetlen. De egyszer még talán nézhető ha nincs semmi más. Izgalmas volt a régi mese amit feldolgoznak ezek a filmek. Igazi eredeti hangulatú gyönyörű rajzulású mesék voltak. Még ma is a fejembe vannak a dallamai. Ez a film ahhoz képest szemét.

Jason Lee
Justin Long
Jason Lee
Walt Becker
Bella Thorne
Justin Long
Justin Long
Walt Becker
Bella Thorne
Bella Thorne
Bella Thorne
Bella Thorne
Bella Thorne
 
Alvin és barátai negyedszerre is szippantottak egy mélyet a képzeletbeli héliumos lufiból, hogy néhány laza tanulsággal („ne ítélj elsőre”, illetve a „család a legfontosabb” – még ha fajok közötti is) és 6 éven aluliaknak szánt vicceskedéssel töltsék ki a rájuk szabott játékidőt. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.