Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
69%

Alvin és a mókusok 4.- A mókás menet (2015)

Alvin and the Chipmunks: The Road Chip
Filmadatlap
 
30
Szereplők
16
Vélemények
24
Képek
6
Videók
Alvin és a mókusok 4.- A mókás menet

Galéria (24)

Jason Lee
Justin Long
Jason Lee
Walt Becker
Bella Thorne
Justin Long
Justin Long
Walt Becker
Bella Thorne
Bella Thorne
Bella Thorne
Bella Thorne
Bella Thorne

Videók (6)

 
helfannn   2021. 03. 01.

legújabb vélemény

0
Alvin, Simon és Theodor párosa összeomlik ebben a filmben. Sajnos

Csak akkor lehet megnézni, ha más tényleg nem megy a tévében. Nekem 10/3. Buta színvonal, az animáció még elmegy, de szinte értékelhetetlen. Én igazából nagyon szerettem volna, hogy ez jó legyen, mert gyerekkoromban, és most is szeretem az Alvint. Egyszer talán meg lehet nézni.

 
Deku   2017. 10. 16.

0

Az első egy két rész nagyon jó volt ez viszont már csak bőrnyúzása a mókusoknak. Épp csak egy közepes kategóriát akaszthatok rá azt is nehezen. Ha jobb nincs akkor éppenséggel ez is megteszi de ennél többet ne várjon tőle senki. Megnézésre nem tudom teljes mértékkel ajánlani.

 
Ms. Akárki   2019. 07. 28.

0

A régi mesékhez és a film változat első karácsonyias részéhez képest ez már igen gyengére sikerült sajnos. A zeneszámok, feldolgozások és az animáció klassz de ez sajnos kevés.

 
MMcFly2015   2016. 05. 03.

0

Az Alvin és a mókusok olyan, mint a Step Up filmek, hogy volt egy jó rész, ami új dologként tárta az emberek elé azt amit kellett a műfajon belül. Majd minél több rész jött, annál többet próbálnak mutatni, és mégis egyre rosszabbak... Én is kisgyere... több»

 
Ercsi   2016. 11. 25.

0

Nem vágtam magam hagyatt a filmtől, de ennek a legfőbb oka az, hogy elsősorban a 6-10 éves korosztályt célozza meg és véletlenül sem a felnőtteket. Így ez a film egyértelműen csak nekik kínál jó szórakozást, ők viszont imádni fogják.

 
angel001   2016. 04. 30.

0

Az eredeti Alvin és a mokusok is nagy kedvenc volt.Féltem hogy ez nagy csalodás lesz,ahogy oly sok filmet elszutak már a sok feldolgozással, de kellemesen csalódtam.Érdemes végig nézni minden részét.

 
Ancsus   2017. 02. 08.

0

Időpocsékolás volt felnőtt fejjel megnéznem ezt a filmet. Az Alvin és a mókusok 4. egyértelműen a gyerekeket célozta meg, sajnos a készítők egyáltalán nem törekedtek arra, hogy a gyerekek felnőtt kísérői is jól szórakozzanak. De legalább a gyerekeknek tetszik.

 
Alvin és barátai negyedszerre is szippantottak egy mélyet a képzeletbeli héliumos lufiból, hogy néhány laza tanulsággal („ne ítélj elsőre”, illetve a „család a legfontosabb” – még ha fajok közötti is) és 6 éven aluliaknak szánt vicceskedéssel töltsék ki a rájuk szabott játékidőt. több»