Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
20
Szereplők
Vélemények
3
Képek
4
Videók

Érdekességek: Lelki ismeretek (2020)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

 

Ez a Pixar második filmje, melynek nem fehér bőrű a főszereplője. Az első a 2017-es Coco volt.

(hp)
 

A Lelki ismeretek a Pixar 23. egészestés animációs filmje.

(hp)
 

A Lelki ismeretek Peter Docter rendező első filmje a 2001-es Szörny Rt. óta, melyben nem működött közre szinkronszínészként a 2017-ben elhunyt John Cygan.

(hp)
 

A Lelki ismeretek a 2020-as évek második Pixar-filmje az Előre után.

(hp)
 

A Lelki ismeretek Pete Docter első olyan filmje a rendezői debütálását jelentő Szörny Rt. óta, melynek nem Michael Giacchino szerezte a zenéjét.

(hp)
 

2016. januárjában jelentette be a Pixar, hogy Peter Docter új filmen dolgozik a stúdió számára, de a hivatalos címet és a szinopszist csak 2019. júniusában leplezték le.

(hp)
 

A Lelki ismeretek a Pixar első filmje, melynek afroamerikai a főhőse.

(hp)
 

A 2019-es D23 Expón derült ki, hogy a film zenéjét a szakma két nagyágyúja, Trent Reznor és Atticus Ross szerzi, míg a jazz dalokat Jon Batiste komponálja.

(hp)
 

2020. június 3-án jelentették be hivatalosan, hogy a Lelki ismereteket beválogatták a 2020-as Cannes-i Filmfesztivál programjába.

(hp)
 

A Lelki ismeretek premierjét eredetileg 2020. június 19-re tűzte ki a Pixar, azonban a koronavírus-járvány miatt a premiert végül november 20-ra halasztották.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.