Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
19
Szereplők
10
Vélemények
5
Képek
3
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 26.

legújabb vélemény

Imádom a Jégvarázs mesét így ez az Elsa, Anna rövidfilm is nagyon tetszett. Aranyos volt ahogy a tortát próbálták megmenteni a kis hógolyócskáktól:D

 
indingo   2017. 07. 10.

Én is a Hamupipőke mozifilm előtt láttam. Gyönyörűek a karakterek, mint az nagyfilmnél. A kicsi hógolyókat meg kell zabálni, kicsit a Minionokat juttatta eszembe.


 
TomÁcs   2018. 04. 26.

nekem az eredeti történet sem jött be, de ezt meg kellett néznem. Jó volt benne hogy rövid, gyorsan peregnek az események. Mély nyomot nem hagyott bennem.

 
VvV   2018. 12. 27.

Helyes és humoros kis szösszenet, de nem több. Egyszer nézős.

 
Timcsi   2019. 03. 31.

Rövid kis meseszösszenet. A története kedves a testvére születésnapjára készülő Elzával. Egyszer nézhető.

 
Greeta   2017. 12. 09.

Furcsa volt egy kicsit, hogy nem havas történetről lesz szó. Igazából a születésnapi készülődésről szólt az egész mese, amit beárnyékolt egy kis megfázás. Kicsit olyan érzésem volt, hogy lemaradt a vége.

 
Balint   2016. 02. 13.

Nekem valahogy jobban tetszett mint maga a film, végül is annak a történetét is le lehetett volna zavarni néhány percben, kár volt vesződni a sok énekléssel itt viszont minden a helyén van ;)

Galéria (5)

Videók (3)

 

A világpremier 2015. március 12-én, Németországban volt.

(Bogi87)
 

A Disney on Ice show keretein belül Jégvarázs jégrevü is létrejött.

(Bogi87)
 

Norvégiában meglovagolva a film népszerűségét, a turisták számára külön programot szerveztek, idegenvezető segítségével be lehetett járni a Jégvarázs animációs film ihletéül szolgáló helyszíneit.

(Bogi87)
 

A 2014-es évben az Elsa név népszerűsége megnövekedett, és beválasztották a TOP 100 legnépszerűbb női nevek listájára. 88. helyen végzett.

(Bogi87)
 

Akadtak olyanok, akik a filmet úgy értelmezték, hogy az a homoszexualitás elfogadásáról szól. Erről egy időben elég sokat cikkeztek. Akik ezt a nézetet vallják, úgy gondolják, hogy Elsa nem más, mint LGBT-jelkép, a film betétdala (Let It Go), pedig önvallomás, bevallás.

(Bogi87)
 

Todd Mccarthy híres amerikai filmkritikus úgy nyilatkozott, hogy sok idő elteltével a Jégvarázs az első olyan hollywoodi film, ami a globális éghajlatváltozásra felhívja az emberek figyelmét.

(Bogi87)
 

A híres pszichiáter Dr. Jill Squyres szerint Elsa borderline, azaz labilis személyiség.

(Bogi87)
 

Soha ennyire élethű nem volt még ruhaköltemény Disney-filmben.

(Bogi87)
 

Az alkotók arra is figyeltek, hogy Elsa karaktere és az őt szinkronizáló Idina Menzel tökéletes összhangban vegyenek levegőt.

(Bogi87)
 

Az alkotók a film elkészítése során ötvözték a 2D-s, kézzel megrajzolt animációt és a számítógépes technika által kínált lehetőségeket.

(Bogi87)