2020.05.13 19:10 Artemisia Olvasottság: 122x
5

Korszakváltás

:::A HOZZÁSZÓLÁS CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT:::

Az olvadás után újabb földtörténeti témához ért a sorozat, elérkeztünk a dínók korszakához. Nagyszerű témaválasztásnak tartom, és remek megoldás, hogy a föld alatt komplett világ rejtőzik, melyet dínók népesítenek be. A dínók világának grafikája is gyönyörű, változatos élővilág, kisebb és nagyobb fajta hüllők, színes vegetáció lótuszokkal, húsevő virágokkal, nevető gázzal teli hasadékokkal, szédítően mély szakadékokkal, lávafolyamokkal, szárnyas ragadozókkal, T-Rexekkel...

Korszakváltás

És Mannyék háza táján is zajlik az élet. Sid persze szokás szerint az ügyeletes bajkeverő, azonban most új szintre emeli a bajkeverést, hiszen "anyai" ösztöneitől hajtva ellop 3 T-Rex tojást, és sajátjaiként szeretné felnevelni a kicsi ragadozókat. Manny és Ellie viszont valóban szülői örömök elé néznek, Diego újra megtanulja, hogy a barátságnak és a szeretetnek nem szab határt egy olyan furcsa, vegyes csorda sem, mint amilyenbe ő is tartozik. Még Motkányra is rátalál a szerelem, ám a csinos motkánylány nem feledtetheti vele legnagyobb szerelmét, a Makkot.

Új szereplőként Buck, a dínóvadász menyét (akiről nekem a Cápa Quintje ugrott be) jött be, aki fantasztikus karakter, a szórakoztatási faktor nagy százalékáról gondoskodik, humorban konkrétan ellopja a show-t Sid elől. Illetve felbukkan Rudi, a dínó király, akit szintén kreatívan jelenít meg az animációs film, egyszerre rémisztő szörnyeteg és űzött vad a hős kalandor, Buck előtt. Az egész fergeteges filmre pedig az új kis jövevény, Kisbarack születése teszi fel a koronát.

animáció | családi | kaland | vígjáték

Manfréd és Ellie családot alapítanak, és Manfrédot teljesen leköti az újszülött érkezése. Diego unatkozik, ezért úgy dönt, tovább áll, de Manny nem lelkesedik az ötletért.... több»

5