Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
79
Filmadatlap
 
27
Szereplők
80
Vélemények
27
Képek
24
Videók

Filmkritika: A kis kedvencek titkos élete (2016)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
Igazi családi kikapcsolódást kapunk, de igazán csak bizonyos kor felett élvezhető, a sok utalás miatt. Azért a gyerekek sem maradni ki a jóból, nekik ott a rengeteg változatos, beszélő állat, akik nagyon cukik. Legalábbis elsőre. Egy jó tanács: Minden fehér színű aranyos állat minimum zakkant! 7/10 több»
 
Fráter Zsuzsanna: Összességében, ha A kis kedvencek titkos élete történetében nem is a legkorszakalkotóbb, de mindenképpen az év és a nyár legmókásabb és legcukibb animációs filmje. Jól megtervezett, feszített tempójú, tele humorral, remekül kidolgozott és egyedi karakterekkel. Kutyásoknak és nem kutyásoknak is egyaránt kötelező! 95/100

A film összességében kellemes csalódást okozott, rengeteg pozitívummal és aprósággal – amelyen tényleg látszott a készítők odafigyelése – és egy picit sántikáló történettel. Ez utóbbi persze tudom típusbetegség, szerencsére A kis kedvencek titkos élete túl tudott nőni ezen és egy valóban szórakoztató, kedves alkotással gyarapodott a nyári mozis felhozatal. 72/100 több»
 
Mit csinálnak háziállataink, amikor nem vagyunk otthon? Bizonyára vicces dolgokat. De van ebben annyi kakaó, hogy megtöltsön másfél órát? Persze, hogy nincs. Szerencsére azonban nem csak a remek alapötletig terjedt az alkotók fantáziája. 80% több»
 
A kis kedvencek titkos élete alapötlete zseniálisnak bizonyult, kár hogy az Illumination ezúttal sem tudta felülmúlni a rutinos, öregnek számító vetélytársait. Az eredeti történet hiányát ugyanakkor mókás és imádnivaló házikedvenceink személyiségeivel tökéletesen ellenpontozni tudják, akik még ha a szőrös külső alá rejtett mondanivalójukban ezúttal sem meggyőzőek, de ez éppen elég ahhoz, hogy a szívünkbe zárjuk őket és két év múlva beüljünk az immár biztos folytatására. 80%
 
Mindent összevetve, a Kis kedvencek titkos életét senki sem fogja nagyon megbánni, ha kihagyja egy bizonyos életkor felett. 5/10 több»
 
Chris Renaud a két Gru és a Lorax után ismét az Illumination Entertainment színeiben bizonyítja, hogy ha cukiságról van szó, ő a legnagyobb szakértő. A kis kedvencek titkos élete tökéletes animációs élmény: szerethető és vidám, kicsiknek és szüleiknek egyaránt. 7/10 több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.