Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
87

Micimackó és a mézet termő fa (1966)

Winnie the Pooh and the Honey Tree
Filmadatlap
 
20
Szereplők
4
Vélemények
2
Képek
1
Videók
Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
Ms. Akárki   2019. 08. 11.

legújabb vélemény

Imádja az egész család már a kezdetek óta a Micimackó meséket. Mindegyik egy kis különálló kaland a csacsi öreg medvével akit már annyira megszerettünk az évek alatt. Izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokba keveredik és ez adja a történet sava borsát.

 
angel001   2016. 04. 30.

Robert Gida és az ő kis plüss állatainak kalandozása a képzelet világában.Érdekes elképzelés, még érdekesebb karakterekkel.Kicsiknek igazi kics lehet a mese,nagyobbak már mást is meglátnak benne.


 
Kicc   2016. 02. 28.

Szerintem mondhatom, hogy a legnagyobb Disney klasszikus. Nincs olyan, aki ne ismerné Micimackó történetét, aki beszorul a mézfa odújába, aztán nyuszi barlangjába, de mindig ott vannak a barátai, hogy szó szerint is kihúzzák a bajból. Újra és újra meg tudnám nézni.

 
mártilány   2016. 12. 22.

ez az egyik része az eredeti Micimackó mesének, kb. fél óra belőle. imádom a reggeli tornát és amikor beragad a nyúlüregbe, ennél jobbat még nem találtak ki egyik új Micimackó-történetben sem, aranyos, néha kicsit együgyű, de nagyon szeretnivaló :)

 

Az volt a Disney eredeti terve, hogy ürge karakterére cserélik le Malackát, ezért hangzik el az ürge szájából többször is: "Nem vagyok benne a könyvben". Később azonban mindkét karaktert megtartották.

(ArpiHajdu és Réci )
 

Micimackó első rövidfilmje.

(magyaristvan)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.