Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
87%

Micimackó és a mézet termő fa (1966)

Winnie the Pooh and the Honey Tree
Filmadatlap
 
20
Szereplők
4
Vélemények
2
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 08. 11.

legújabb vélemény

0

Imádja az egész család már a kezdetek óta a Micimackó meséket. Mindegyik egy kis különálló kaland a csacsi öreg medvével akit már annyira megszerettünk az évek alatt. Izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokba keveredik és ez adja a történet sava borsát.

 
angel001   2016. 04. 30.

0

Robert Gida és az ő kis plüss állatainak kalandozása a képzelet világában.Érdekes elképzelés, még érdekesebb karakterekkel.Kicsiknek igazi kics lehet a mese,nagyobbak már mást is meglátnak benne.


 
Kicc   2016. 02. 28.

0

Szerintem mondhatom, hogy a legnagyobb Disney klasszikus. Nincs olyan, aki ne ismerné Micimackó történetét, aki beszorul a mézfa odújába, aztán nyuszi barlangjába, de mindig ott vannak a barátai, hogy szó szerint is kihúzzák a bajból. Újra és újra meg tudnám nézni.

 
mártilány   2016. 12. 22.

0

ez az egyik része az eredeti Micimackó mesének, kb. fél óra belőle. imádom a reggeli tornát és amikor beragad a nyúlüregbe, ennél jobbat még nem találtak ki egyik új Micimackó-történetben sem, aranyos, néha kicsit együgyű, de nagyon szeretnivaló :)

Galéria (2)

Videók (1)

 

Az volt a Disney eredeti terve, hogy ürge karakterére cserélik le Malackát, ezért hangzik el az ürge szájából többször is: "Nem vagyok benne a könyvben". Később azonban mindkét karaktert megtartották.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Micimackó első rövidfilmje.

(magyaristvan)