Játssz egy Xiaomi Note-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
81

Tintin kalandjai

(The Adventures of Tintin)
 
Thibo84  2016. 06. 26. 07:37

Spielberg bácsi ismét bebizonyította, hogy tud. Egy vicces, látványos, jól kidolgozott filmet kapunk, és nem utolsó sorban a történet is szuper. Jöhet a folytatás.

 
kabel  2015. 07. 28. 10:29

A Tintin egy élvezetes és szépen összerakott Spielberg film, tele szerethető karakterekkel. A Tintin már régóta várt egy jó filmre, és most meg is kapta, a rendezőnek sikerült eltalálni a képregény mintáját és sikerült rárakniuk a valósághű karakterekre. Itt általában el szokott bukni a többi ehhez hasonló animáció, de Spielbergnek sikerült meglépnie ezt, és egy látványos akcióval tűzdelt filmet láthattunk...

 
Gábor Rózsa  2017. 01. 26. 11:31

Látványos film és pörgős. Inkább nagyobb gyerekeknek szól szerintem vagy felnőtteknek. Tagadhatatlanul egy kalandos és nagy alkotás.

 
Igob1  2016. 07. 22. 18:43

Nem túl jó mese lett sajnos pedig nagy elvárásokkal ültem a tv elé nemrég. Nagyon jó kritikákat olvastam róla, de ez az animáció nekem nagyon nem tetszett. A zene sem igen passzolt a mese hangulatához. Legalább az eredeti igazi történet elviszi a hátán a filmet.

 
superxaba  2015. 06. 16. 15:04

Tintin a képregényadaptációk Indiana Jones-a, aki megnézi ezt a filmet, az akció, kaland és thriller remek elegyét kapja. remek megfilmesítése ez a kilencvenes évek képregényfigurájának.

Jamie Bell
 

Simon Pegg és Nick Frost 5. közös filmje.

(dulkap)
 

Mivel a Tintin képregények ismeretlenek az Egyesült Államokban, a film készítői először Európában mutatták be a Tintint abban bízva, hogy a pozitív kritikák majd a mozikba csábítják az amerikai közönséget is. Ez az eljárás meglehetősen szokatlan egy hollywoodi produkció esetében.

(hp)
 

A Tintin Steven Spielberg első animációs filmje.

(hp)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.