Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
81

Tintin kalandjai (2011)

The Adventures of Tintin
Filmadatlap
 
31
Szereplők
17
Vélemények
21
Képek
1
Videók
Jamie Bell
 
Ms. Akárki   2019. 06. 16.

legújabb vélemény

Édes és kalandos animációs mese, bár ez nem igazán nekem szólt. Érdekes volt, de nekem olyan átlagos gyerekmesének tűnik. Túl sok újat nem tud mondani, nyújtani, de egyszer érdemes családdal megnézni, mert egész jól kikapcsolja az embert és az a lényeg.

 
Deku   2017. 10. 22.

Képtelenségnek tartottam, hogy ez a film beüssön nálam és nézzenek oda végre egy értelmes alkotásra leltem. Ezt a filmet egyszerűen nem tudtam utálni. Kellemes volt a hangulata, egy percig sem tudtam unatkozni alatta.


 
dailyfilmsan   2019. 01. 08.

Annyira kalandosra sikeredett ez a rajzfilm hogy sok film megirigyelhetné. Nagyon élvezhető és szellemes alkotás, igaz a képregény is az ami alapjául szolgált a filmnek mégis van benne egy lendület ami kiemeli a filmet. Nekem nagyon tetszett hogy nem egy színtérre korlátozódott le az egész hanem kaptunk egy kis tengert egy kis sivatagot és egy kis Londont is. Felnőtteknek is egyárant élvezhető mint gyerekeknek úgyhogy és nagyon ajánlom.

 
Thibo84   2016. 06. 26.

Spielberg bácsi ismét bebizonyította, hogy tud. Egy vicces, látványos, jól kidolgozott filmet kapunk, és nem utolsó sorban a történet is szuper. Jöhet a folytatás.

 
Gábor Rózsa   2017. 01. 26.

Látványos film és pörgős. Inkább nagyobb gyerekeknek szól szerintem vagy felnőtteknek. Tagadhatatlanul egy kalandos és nagy alkotás.

 
A Tintin kalandjai kicsiknek és nagyoknak is egyaránt élvezhető krimis beütésű ifjúsági kalandfilm. Bízzunk benne, hogy az adaptálást folytatják, hasonló minőségű anyaggal ajándékozva meg a nézőközönséget. több»

A film összbevétele 373 993 951 dollár volt (imdb.com).

 

Tintinre a film során számtalanszor rálőnek és meg akarják ölni, ő egy embert sem lő le még önvédelemből sem. Lövései sosem irányulnak az ellenfeleire, csak olyan tárgyakra amik megakadályozzák az ellenfelet a további támadásban.

(dailyfilmsan)
 

A film alapjául a képregénysorozat 3 különböző része szolgál táptalajként. A Vörös Rackham kincse, Az Unikornis titka és Az aranyollós rák.

(dailyfilmsan)
 

Simon Pegg és Nick Frost 5. közös filmje.

(dulkap)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.