2018.10.18   szerző: hp   hozzászólások: 0

Joe Cornish ismét egy formabontó produkcióval jelentkezik, mely jövő márciusban érkezik a hazai mozikba.

Király ez a srác: Előzetest kapott az Idegen arcok rendezőjének új filmje

Megkapta első előzetesét az Idegen arcok rendezőjének új filmje, a Király ez a srác!. A direktor 2011-es, már említett sci-fi vígjátékával egy pillanat alatt robbant be, ám azóta javarészt forgatókönyvíróként munkálkodott A Hangya valamint az Steven Spielberg-féle Tintin kalandjain. Ezért is övezi kiemelt figyelem az új filmjét, mely az első trailer alapján ismét nem az egy kaptafára felhúzott produkciók sorát bővíti majd.

A történet főszereplője Alex, akinek az élete a feje tetejére áll, miután rátalál legendák által övezett kardra, az Excaliburra. A fiú egyszeriben egy hihetetlen történet kellős közepén találja magát, melyben társai segítségével le kell győznie egy középkori boszorkányt, Morganát, aki a világ elpusztítására szövetkezik.

A 2019. március 21-én érkező Király ez a srác! főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Patrick StewartRebecca FergusonTom TaylorGenevieve O'ReillyRhianna Dorris és Dean Chaumoo.

A szóban forgó előzetest idelent tudjátok megnézni.

fantasy | kaland

A történet főszereplője Alex, akinek az élete a feje tetejére áll, miután rátalál legendák által övezett kardra, az Excaliburra. A fiú egyszeriben egy hihetetlen történet... több»