Játssz egy Xiaomi Redmi Note 4-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
73

Idegen arcok

(Attack the Block)
 
dulkap  2015. 02. 04.

Egy jó vígjátékra számítottam, de egy poén nem volt benne. Én is csak a lényeket tudnám kiemelni. Hihetetlenül semmilyen és unalmas volt. Számomra csalódás.

 
szune40  2015. 06. 19.

Nem maradt meg túlzottan az emlékezetemben a film. Nem is meglepő, hisz eléggé kis bugyuta film volt. Erősen hajazott a zs kategóriás filmekre. A történet egy egyszerű kis tákolmány néhány nem ismert színésszel. Ez nem jött be.

 
tjunior  2016. 06. 21.

Mintha egy súlyosan elvetemült csehszlovák ifjúsági filmet nézne az ember. Az eleje teljesen korrekt, de a végére elfárad.

 
Vuk  2015. 09. 25.

Egyszer megnézős film volt, viszonylag vicces, jó kis sztorival. Mondjuk nekem ennek a csapatnak a többi filmje (Shaun of the Dead stb.) jobban tetszett, szerintem azok jobban ki voltak találva. Plusz a főszereplőknek rettentően mocskos a szájuk.

 
HitGirl  2015. 07. 31.

Nem volt rossz, de nem mondanám, hogy nagyon le voltam hengerelve a filmtől. Elég bugyuta volt szerintem, mondjuk az űrlények viccesek voltak, de a szereplők meg inkább idegesítőek, nem annyira tudtam velük szimpatizálni azt hiszem.

 

A rendező számos utcagyereket meginterjúvolt, hogy megtudja, milyen fegyvereket használnának egy földönkívüli támadás esetén.

(kázsé)
 

A filmben Nick Frost ugyanolyan hosszú hajat visel, amit a Paul c. film kedvéért növesztett meg.

(kázsé)
 

John Boyega egy internetes hirdetésből szerzett tudomást a filmről.

(kázsé)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.