Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

A messzi Észak (2015)

Tout en haut du monde
Filmadatlap
 
26
Szereplők
4
Vélemények
27
Képek
3
Videók
A messzi Észak

Galéria (27)

Videók (3)

 
Filmbarbár   2019. 12. 14.

legújabb vélemény a nap véleménye

1
Egy kicsi lány nagy kalandja, avagy skandináv hangulat francia módra

Teljesen véletlenül találtam rá erre az animációs filmre, és bár már régen kinőttem a gyerekkorból (noha ez nem mindig látszik), mégis azt kell mondanom, hogy nem bántam meg azt a nem egészen másfél órát, amelyet ennek a kalandos történetnek a megnéz... teljes kritika»

 
veress75   2016. 07. 05.

0

Bele kellett rázódnom az animációba, szövegbe, kameraállásokba, de megérte, mert ezek mind kreatívak, érdekesek és néha fontosak voltak a történet szempontjából. Egyszerű történet gazdag tartalommal és a zenét is élveztem.

 
varjú   2016. 07. 16.

0

Gyönyörű animációs film! Még tíz perc sem telt el, és máris beszippantott. Igazán jól sikerült a történet íve, megfelelő ritmusban halad előre a cselekmény, teljes mértékben képes volt lekötni a figyelmemet, olyannyira, hogy még sajnáltam is, amikor ... több»

 
Rajkó   2016. 07. 08.

0

Nem csak a gyerekeknek tud szórakoztató lenni ez a film. A rendezés nagyon jó és a történet is izgalmas, annak ellenére, hogy viszonylag egyszerű. Érzelmekben gazdag, okosan kivitelezett alkotás.

 
Egy bátor lány világfelfedező útját követhetjük nyomon, aki sarkkutató nagyapja nyomába eredt A messzi Észak című filmben. A fordulatos történettel az orosz népmesei hagyományok méltó követőjét üdvözölhetjük. 8/10 több»
 
Nem akar hasonlítani a hollywoodi filmekhez, és a megható befejezést leszámítva a hasonló témájú animéknél is visszafogottabban mesél a felfedezés megélésének természetéről, valamint arról, hogy csak azokat a szeretteinket tudjuk megnyugvással elengedni, akik el tudják velünk hitetni, hogy örökké velünk maradnak. 70% több»