Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  

Snoopy és Charlie Brown - A Peanuts Film (2015)

The Peanuts Movie
Snoopy és Charlie Brown - A Peanuts Film
Egy nagyon jó mese ami felnötteknek is ajánlott.Igazából a gyerekek mindennapjait mutatja be elég részletesen.Mert hát mindenki tud azonosulni valakivelel hisz annyi jó karakter van ebbe a mesébe.Én imádtam minden percét.Habár egy kicsit fura volt a kutya ábrándozása.De viszont a mondani valója, hogy az ember legjobb barátja a kis kedvence az nagyon aranyos.
80%16 rajongó169 szavazat
Filmadatlap
 
33
Szereplők
9
Vélemények
10
Képek
6
Videók

Galéria (10)

FILMINFÓ

Amerikai Egyesült Államok
Szerintetek: 4+    |  93"
Premier (HU): 2015.12.24. | Disney+
Kaland | Animáció | Dráma | Vígjáték | Családi

Charlie Brown nagy kalandra indul egy különleges tárgy miatt, melyet minden áron a magáénak szeretne tudni.
Az ikonikus képregény figurák, Snoppy, Charlie Brown és a többiek immáron a nagyvásznon is bemutatkoznak.

(hp)

Videók (6) 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

legújabb vélemény

0

Elérte a Snoopy-t is a feldolgozási láz. Csodálkoztam rajta, hogy még nincs mostanában mozifilm vele. Aranyos kedves mese, de főleg kisebb gyerkőcöknek lesz értékelhetőbb. Az animáció nagyon szép a történet viszont egyszerűcske.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

0

Jobb híján választottam ki ezt a filmet, mert a sorozatot sem szerettem, de nem volt olyan rossz. Voltak benne vicces jelenetek és nem is húzták túlságosan el.

 
Thibo84   2016. 06. 18.

0

Minden korosztály számára ajánlott rajzfilm, ami hűen visszaadja a képregény hangulatát. Charlie Brown egyszerre kétbalkezes, vicces, ugyan akkor szerethető karakter, akit Snnopy húz ki a csávából minden alkalommal, vagy épp oldja meg a kínos helyzetet.

 
Deku   2017. 08. 30.

0

Na ez a film nagyon aranyos és szuper lett, tipikus tévében nézős fajta amit jó többször is megtekinteni. Engem teljesen eltudott szórakoztatni ez pedig mindennél többet számít.

 
dailyfilmsan   2018. 07. 28.

0

Nagyon édes lett ez a rajzfilm. Hozza a snoopy-s hangulatot amit gyerekként magunkban eltettünk emlékbe. Nekem nagyon tetszett maga a történet is. Ajánlani tudom mindenkinek de figyelem szülők a gyerkőcök jobban fogják élvezni egy kicsivel.

 
babsy88   2016. 08. 06.

0

Nem volt rossz, voltak benne vicces jelenetek, de jócskán akad ennél szórakoztatóbb mese is számomra.

 
ukla   2016. 04. 28.

0

Egy nagyon jó mese ami felnötteknek is ajánlott.Igazából a gyerekek mindennapjait mutatja be elég részletesen.Mert hát mindenki tud azonosulni valakivelel hisz annyi jó karakter van ebbe a mesébe.Én imádtam minden percét.Habár egy kicsit fura volt a ... több»

A film összbevétele 246 233 113 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 48 428 300 forintot termelt. A hazai mozik összesen 21 165 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az 1966-os Snoopy és a Halloween-ből vették át egy az egyben Snoopy repülős álom jelenetét.

(mamiéstöti2)
 

Ez az első egész estés Snoopy film, ami bekerült a mozikba(egyébként a 4.).

(mamiéstöti2)
 

A Blue Sky Studios 10. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 
Kisiskolás szerelem az ember leghűségesebb barátjának közvetítésével – hálás téma pláne a karácsony közeledtével. A Snoopy mérhetetlen sok szeretetet sugároz magából, így lesz igazi békebeli filmélmény. több»
 
Kedves, szórakoztató filmről van szó, ami sok nevetést és tanulságot tartogat a fiatalabb generáció számára. több»
 
Charles M. Schulz rajzolt gyermekeit is utolérte a számítógépes animáció. De ők még ezt is túlélték, mi több, győztesként jöttek ki belőle! több»