Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
33
Szereplők
9
Vélemények
10
Képek
7
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 23.

legújabb vélemény

Elérte a Snoopy-t is a feldolgozási láz. Csodálkoztam rajta, hogy még nincs mostanában mozifilm vele. Aranyos kedves mese, de főleg kisebb gyerkőcöknek lesz értékelhetőbb. Az animáció nagyon szép a történet viszont egyszerűcske.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 05.

Jobb híján választottam ki ezt a filmet, mert a sorozatot sem szerettem, de nem volt olyan rossz. Voltak benne vicces jelenetek és nem is húzták túlságosan el.


 
Deku   2017. 08. 30.

Na ez a film nagyon aranyos és szuper lett, tipikus tévében nézős fajta amit jó többször is megtekinteni. Engem teljesen eltudott szórakoztatni ez pedig mindennél többet számít.

 
dailyfilmsan   2018. 07. 28.

Nagyon édes lett ez a rajzfilm. Hozza a snoopy-s hangulatot amit gyerekként magunkban eltettünk emlékbe. Nekem nagyon tetszett maga a történet is. Ajánlani tudom mindenkinek de figyelem szülők a gyerkőcök jobban fogják élvezni egy kicsivel.

 
Thibo84   2016. 06. 18.

Minden korosztály számára ajánlott rajzfilm, ami hűen visszaadja a képregény hangulatát. Charlie Brown egyszerre kétbalkezes, vicces, ugyan akkor szerethető karakter, akit Snnopy húz ki a csávából minden alkalommal, vagy épp oldja meg a kínos helyzetet.

 
Kedves, szórakoztató filmről van szó, ami sok nevetést és tanulságot tartogat a fiatalabb generáció számára. több»
 
Charles M. Schulz rajzolt gyermekeit is utolérte a számítógépes animáció. De ők még ezt is túlélték, mi több, győztesként jöttek ki belőle! több»
 
A kisebbek azért élvezni fogják, viszont Te, szegény szülő, nem. Előre sajnállak. több»

A film összbevétele 246 233 113 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 48 428 300 forintot termelt. A hazai mozik összesen 21 165 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az 1966-os Snoopy és a Halloween-ből vették át egy az egyben Snoopy repülős álom jelenetét.

(mamiéstöti2)
 

Ez az első egész estés Snoopy film, ami bekerült a mozikba(egyébként a 4.).

(mamiéstöti2)
 

A Blue Sky Studios 10. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.