Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
16
Szereplők
4
Vélemények
2
Képek
1
Videók
 
Ms. Akárki   2019. 07. 28.

legújabb vélemény

Bulizó bandázó farmállatok, tehenek... jó kis fantáziával rendelkező kalandos animációs mese, az biztos. A benne elrejtett popzenék feldolgozása tetszett mégis a legjobban. Izgalmas és látványos mese kicsiknek és nagyoknak.

 
mamiéstöti2   2017. 05. 07.

Agyament egy mese lehetetlen emberi tulajdonságokkal rendelkező tehenekről, akik felforgatják a körülöttük lévő nyugodt kis világot, szórakoztatva ezzel kicsit és felnőttet-


 
MKristijan   2016. 12. 01.

Számomra érthetetlen, hogy nem voltak képesek az alkotók utána nézni a teheneknek. Hogy lehet egy tehén fiú? A hím "tehén" az a bika és nincs tőgye. Nagyon elnéztek valamit. Amúgy nézhető a mese :)

 
Sem Rorrey   2017. 05. 27.

Nagyon jó animációs film, izgalmas és humoros, nagyon szórakoztató. A figurák szépen vannak megrajzolva, s van egy-két igazán jól eltalált karakter, ilyen nekem például Otis is.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.