Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
80
Filmadatlap
 
34
Szereplők
19
Vélemények
10
Képek
1
Videók
 
Orosz István   2016. 05. 28.

Nekem 10 évvel ezelőtt gyerekként imádtam mostmár lehet nem tudnám megnézni de gyerek fejjel nagyon megállta a helyét! Végül is nagyrészt a tanyán lakó csirkék szabadságának eléréséről szól, ami elmeséli a kitartásukat a cél érdekében még egy církuszi kakassal is szövetkeznek.

 
VvV   2018. 12. 27.

Jó kis falusi történet én tudtam azonosulni a mondanivalóval is. A karakterek is humorosak.


 
felicity   2018. 07. 26.

Nagyon rég láttam a filmet, de szerettem.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 30.

Irtózatosan para ez a mesefilm. Kiskoromban meglehetősen féltem tőle, de ennek ellenére nagyon szerettem és számtalanszor megnéztem. Meg azért valahol szórakoztatók is ezek a csirkék.. :)5*

 
nanita95   2018. 11. 12.

Bejött ez a gyurmamese. Jópofa a baromfi/csirke/szárnya utalások. Mindenhova beszúrták a készítők ahova nem szégyelték. Látszik hogy a készítők odatették magukat minden gyurmából készült kivéve az ég meg ami rajta van. Az egész csirkefarm egy kis gulágbeütést mutat ez is a csirkék kizsákmányolásást volt hivatott megerősíteni gondolom én. Nagyon mennek a szimbolikák. Tökre nézhető gyerekkel és felnőttel egyaránt.

 

Mel Gibson a szövegét a többi szereplőtől külön, Amerikában rögzítették, míg a többiekét együtt, az angliai Aardman-ban.

(magyaristvan )
 

A Rotten Tomatoes oldalán 97%-os értékelést kapott 170 kritika alapján.

(Bogi87 )
 

A Rotten Tomatoes oldalán 97%-os értékelést kapott 170 kritika alapján.

(Bogi87 )


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.