Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
77%

Csibefutam (2000)

Chicken Run
Filmadatlap
 
36
Szereplők
21
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Videók (1)

 
Ms. Akárki   2019. 07. 21.

legújabb vélemény

0

Még az elsők között volt ez amit moziban néztünk meg a családommal így lehet hogy egy kicsit elfogult vagyok de én imádom a mai napig. Amúgy is nagyon kedvelem az ilyesmi gyurmás rajzfilmeket. Vicces, pörgős a szabadulás utáni küzdelmük és persze happy end.

 
indingo   2019. 03. 30.

0

Ahhoz is kell egy kis kattantság, hogy fogva tartott csirkékről készítsen valaki mesefilmet gyerekeknek. A kis gyurmaszerű lények nekem bejöttek és a történet is a műfajhoz képest jó volt.

 
Orosz István   2016. 05. 28.

0

Nekem 10 évvel ezelőtt gyerekként imádtam mostmár lehet nem tudnám megnézni de gyerek fejjel nagyon megállta a helyét! Végül is nagyrészt a tanyán lakó csirkék szabadságának eléréséről szól, ami elmeséli a kitartásukat a cél érdekében még egy církuszi kakassal is szövetkeznek.

 
dailyfilmsan   2018. 11. 12.

0

Bejött ez a gyurmamese. Jópofa a baromfi/csirke/szárnya utalások. Mindenhova beszúrták a készítők ahova nem szégyelték. Látszik hogy a készítők odatették magukat minden gyurmából készült kivéve az ég meg ami rajta van. Az egész csirkefarm egy kis gul... több»

 
VvV   2018. 12. 27.

0

Jó kis falusi történet én tudtam azonosulni a mondanivalóval is. A karakterek is humorosak.

 
felicity   2018. 07. 26.

0

Nagyon rég láttam a filmet, de szerettem.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 30.

0

Irtózatosan para ez a mesefilm. Kiskoromban meglehetősen féltem tőle, de ennek ellenére nagyon szerettem és számtalanszor megnéztem. Meg azért valahol szórakoztatók is ezek a csirkék.. :)5*

A film összbevétele 224 834 564 dollár volt (imdb.com).

 

Mel Gibson a szövegét a többi szereplőtől külön, Amerikában rögzítették, míg a többiekét együtt, az angliai Aardman-ban.

(magyaristvan)
 

A Rotten Tomatoes oldalán 97%-os értékelést kapott 170 kritika alapján.

(Bogi87)
 

Az alkotók erősen lobbiztak, hogy a film megkapja a "legjobb film" Oscar-díjat. Ez a törekvés végül kudarcot vallott, de a következő évben dominálták a "legjobb animációs film" kategóriát, amit először a Shrek nyert meg.

(kázsé)
 

Mikor Rocky távozik, az egyik csirke azt mondja, "szerintem nem is Amerikai". A Rocky hangját adó Mel Gibsonról sokan hiszik, hogy ausztrál, pedig az USA-ban született, és csak 12 éves korában költözött a családja Ausztráliába.

(kázsé)
 

Az egyik jelentben a csirkék taekwondóznak. Az egyik animátor maga is taekwondo edző.

(kázsé)