Újdonságok a Netflixen: 6 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz (december 11-17)

A Netflix a következő hétre sem fogy ki az ötletekből, hogy milyen újdonságokkal kényeztesse nézőit. Érkezik egy klasszikus japán mangasorozat élőszereplős adaptációja, a Yu Yu Hakusho, folytatódik a Csibefutam története, amire ugye senki sem számított több, mint húsz év után, és egy idősödő hölgy történetét is megismerhetjüj, aki sajátos módon néz szembe a közelgő apokalipszissel. Ezen kívül számtalan új dokumentumfilm, vígjáték, romantikus film vagy éppen thriller érkezik. Listánkban az eredeti tartalmakra összpontosítottunk, a teljes kínálatot itt találjátok. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges a Netflixnél.

#6

animáció | dráma | vígjáték

Netflix

Az emberiség globális megsemmisülése fenyeget egy titokzatos bolygó miatt, amely a Föld felé száguld. A hedonista tömegből egy csendes és örökké nyugtalan nő tűnik ki, míg a... több»

Egy titokzatos bolygó száguld a Föld felé, és az emberiség kihalása egyre kézzelfoghatóbb közelségbe kerül. Miközben a legtöbben felszabadultnak érzik magukat, hogy legvadabb álmaikat kergessék, egy csendes és mindig kívülálló nő egyedül néz szembe a végzettel, elveszve a hedonista tömegek között.
#5

dokumentum | krimi | történelmi

Netflix

Mélyinterjú José Antonio Urrutikoetxea, azaz Josu Ternera, az ETA terroristabanda egyik legjelentősebb vezetőjével. több»

A dokumentumfilm exkluzív interjút mutat be az ETA szervezet egyik kulcsfigurájával: ő Josu Urrutikoetxea, más néven Josu Ternera. A beszélgetés vezetője Jordi Évole. Megismerhetjük a terrorista csoportot és annak néhány meghatározó pillanatát egészen a 2018-ban bekövetkezett feloszlatásukig. Közel 50 évvel egy támadás után ez a beszélgetés segít válaszokat adni a terrorcsoport egyik áldozatának.
#4

dokumentum | sportfilm

Netflix

Betekintést nyerhetünk az amerikai női válogatot munkájába és a kulisszák mögé. Érezhetjük a feszültséget, az elragadtatást, az izgalmat és a küzdelmeket, amelyeken ezek a... több»

A sorozat betekintést nyújt az amerikai női válogatott életének kulisszái mögé, megismerhetjük a játékosokat és az edzőket, illetve a labdarúgás történetének legkitüntetettebb csapatát. A nézők első kézből tapasztalhatják meg az izgalmakat, az eufóriát, az örömöt és a nehézségeket, amelyeket ezek a világklasszis sportolók átélnek, miközben arra törekszenek, hogy megszerezzék harmadik világbajnoki címüket. A sérülések, a kritika és a kétségek, az egyenlő bérezés és az örökség fenntartása témái mind napvilágot látnak a történet során.
#3

valóságshow

Netflix

A versenyzők új kihívások elé néznek az új évadban, a szabályok pedig megváltoztak, így az izgalmak fokozódnak. több»

A valóságshowban a legdögösebb és legkacérabb szinglik keresik a szerelmet egy lakatlan szigeten. Az egyetlen módja a menekülésnek? Összejönni valakivel és bebizonyítani, hogy képesek egy párt alkotni akár hosszú távon.
#2

66 Yu Yu Hakusho  (2023)

(3)

akció | kaland | vígjáték

Netflix

Egy tinédzsert megölnek, majd feltámad, hogy természetfeletti nyomozóként dolgozzon. több»

A sorozat Yoshihiro Togashi legendás mangája alapján készült, amely eredetileg a Weekly Shonen Jumpban jelent meg 1990-től négy éven át. A történet Yusuke Urameshi kalandjait meséli el, aki gyakran verekedésekbe keveredik, majd egy balesetben meghal, miközben egy kisgyermeket próbál megvédeni. Miközben szellemként a saját holttestét szemléli, egy Botan nevű nő, aki a szellemvilág vezetőjének nevezi magát, közli vele a megdöbbentő igazságot: senki sem számított arra, hogy egy olyan bűnöző, mint Yusuke, egy jótett végrehajtásával hal meg, és sem a mennyben, sem a pokolban nem jutott neki hely. Így Yusuke kap egy második esélyt, feltámad és alvilági nyomozó lesz belőle. Yusuke végül egy olyan rejtélybe keveredik, amely behálózza az emberek, a démonok és a szellemek világát.
#1

animáció | családi | kaland | vígjáték

Netflix

Miután Ginger sikeresen megszökött Tweedy farmjáról, végre megtalálta álmát – egy békés szigeti menedékhelyet az egész csapat számára, távol az emberi világ... több»

Az eredeti film minden idők legnagyobb bevételét hozó stop-motion animációs filmje volt, hosszú idő után most végre megérkezik a folytatása. A rendezői székben ez alkalommal Sam Fell foglalt helyet, akit jelöltek már Oscar- és BAFTA-díjra is. A történet szerint miután Ginger ambiciózus szökést hajtott végre Tweedy farmjáról, végre megtalálta, amit keresett - egy békés szigetet, ahol mindenki menedéket talál, távol az emberek világának veszélyeitől. Amikor ő és Rocky kikeltetnek egy Molly nevű kislányt, Ginger boldogsága teljesnek tűnik. De a szárazföldön az egész csirkefaj új és szörnyű fenyegetéssel néz szembe: Ginger és társai saját biztonságukat kockáztatva ezúttal nem megszöknek, hanem betörnek.