Netflix: 23 év után idén végre jön a rekorder film folytatása, itt a magyar szinkronos előzetes

23 éve várják a rajongók, hogy elkészüljön a kultikus film folytatása, de a Netflix idén beteszi a karácsonyfa alá a második részt. 

A Csibefutam: A csirkefalatok hajnala, a 2000-ben megjelent Csibefutam folytatása december 15-én kerül bemutatásra. Befutott a magyar szinkronos előzetes.

Az eredeti film még mindig tartja minden idők legnagyobb bevételt hozó stop-motion animációs filmjének rekordját, most pedig a folytatáson a sor, hogy bizonyítson. 

A második rész cselekménye Rocky és Ginger, valamint lányuk, Molly körül bontakozik ki, akik a csirkefélékre leselkedő új fenyegetéssel néznek szembe. Miután megszöktek Tweedy farmjáról, és egy békés szigeten találnak menedéket, Ginger családjának a szárazföldön kell szembeszállnia egy új veszéllyel, és szabadságukat kockáztatva meg kell védenie minden csirkét.

A filmet Sam Fell rendezte, és olyan sztárok kölcsönzik a főbb karakterek hangját, mint Thandie Newton, Miranda Richardson, Imelda Staunton, Zachary Levi és Bella Ramsey.

A friss magyar feliratos előzetest idelent mutatjuk.

animáció | családi | kaland | vígjáték

Miután Ginger sikeresen megszökött Tweedy farmjáról, végre megtalálta álmát – egy békés szigeti menedékhelyet az egész csapat számára, távol az emberi világ... több»