Játssz egy Nintendo Switch Lite-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
40
Vélemények
14
Képek
16
Videók

Vélemények: A hihetetlen család 2. (2018)

 
MP170506   2020. 09. 07.

legújabb vélemény

Nekem ez már nem adott annyit, mint az első rész. Kicsit ez már túl lett tolva, a kevesebb néha több elv mentén kellett volna haladniuk. Nem hagyott maradandó nyomot bennem.

 
ZozArt89   2019. 05. 01.

a nap véleménye

Irdatlan sokat kellett rá várni

Összesen 14 év elteltével tért vissza a Parr család, és ismét hihetetlen dolgokra készülnek. Brad Bird már 2004-ben csodát hozott létre, egyedi lett, és szinte tökéletes a maga kategóriájában. A folytatás pedig, ha lehet ilyet mondani, csak még jobb ... teljes kritika»


 
ArpiHajdu és Réci   2018. 08. 02.

a nap véleménye

Megérte várni A hihetetlen család folytatására

14 évet kellett várnunk a Parr család, vagyis Irdatlanék újabb kalandjára, de szerencsénkre a Pixar ismét bizonyította, hogy képes tartani a minőséget, még akkor is, ha egy folytatásról van szó. A történet szó szerint annál a másodpercnél folytatódik... teljes kritika»

 
HercegPeter   2019. 02. 06.

Nem rég láttam mégis szinte semmire sem emlékszem belőle. Az első részt viszont fejből el tudnám mondani. Azt hiszem, ez jól tükrözi a két film közötti hatalmas minőségbeli különbséget. Az viszont tetszett, hogy éppen ott folytatták, ahol az első vég... több»

 
Orosz István   2018. 07. 18.

Nem volt rossz animációs film, a barátnőm nagyon élvezte ugye ő egy örök gyerek. Pozitív dolog ami nekem nagyon tetszett az az, hogy ugyanott folytatódott ahol az első rész véget ért, ezen nagyon is meglepődtem. Majd emellett kaptunk egy értelmes szt... több»

 
dailyfilmsan   2019. 02. 21.

Annyira nagyon jó volt! nem is rajzfil ez , hanem akciórajzfilm. Én nagyon élveztem. A történet folytatólagossága jó ötlet volt és jól meg tudták ragadni a régi vonalat bárkicsit nagy ugrást tettek a jellemekben de no para még jól is áll a razfilmnek... több»

 
Sabnock Sanatory   2020. 03. 16.

Zseniális családi mozi,szerintem jobb mint az első rész.Precíz,pontos,kidolgozott,és humoros.Több ilyen mozi kellene,mert ez igazi csemege!

 
Ms. Akárki   2019. 06. 16.

Zseniális. Az első részt még gyerek fejjel láttam, de a második részt még ennyi idősen is imádom. Tipikus szuperhősfilm jó kis látvánnyal, akcióval és csavarral. Tökéletes kikapcsolódás az egész családnak.

 
Norbert93   2019. 04. 26.

A szuperhősködés törvényi akadályaival már kellőképpen megismerkedtünk a Polgárháborúban pár éve, de nem ilyen környezetben. A sztoriban akadt némi fordulat is, bár azt már nagyjából a közepe táján lehetett sejteni. A szereplők aranyosak és hétközna... több»

 
MidoD7   2019. 04. 03.

Eszeveszett szórakozásra tud elrepíteni ez a film, ha hagyod. Iszonyatosan jó, aki szereti az elgondolkodtató izgalmas filmeket, azoknak bátran tudom ajánlani. Engem elszórakoztatott és néhol még meg is nevettetett.

 
BoBamburg   2018. 11. 25.

A Hihetetlen Család továbbra is király. Második rész is jól össze van rakva, teljesen korrekt folytatás lett. Egyedüli hibája, hogy a főgonosz kissé klissés volt és kiszámítható, de a film hangulata és a karakterek is nagyszerűek. Nyulányka meg még mindig dögös.

 
szabomarc   2019. 01. 04.

Közelében sincs szerintem az első résznek. Amennyire odavoltam attól kisgyerekként, ez annyira nem fogott meg felnőttként. Kiszámítható volt. Ettől függetlenül a régi hangulatot visszahozza, néhol kifejezetten vicces. Egyszer nyugodtan meg lehet nézni.

 
Csillagpor   2018. 09. 30.

Zseniális animációs folytatás. Érdekes , hogy az első részt nagyon nagyon szerettem és akkor még gyerek voltam. Most felnőtt fejjel is élveztem a folytatást és ez nagy szó. Megismételték a sikerüket a készítők pedig kb egy évtized eltelt. Egyedül tal... több»

 
Vágottszemű   2019. 02. 20.

Szerintem jobb volt mint az első. A főellenség nem volt kiszámítható, még én sem gondoltam rá, hogy ki lesz az. Akinek tetszett az első rész annak ez is tetszeni fog.

 
iq.csabi   2018. 11. 13.

14 év után, zseniális folytatása az előző résznek. Mondani valóval rendelkezik, de emellett szórakoztató. Jó poénokkal van fűszerezve.

 
Gábor Rózsa   2018. 07. 04.

Az elmúlt 15 év egyik legjobb animációs filmjének folytatása. Tele van kedves viccekkel és aranyos pillanatokkal, de ha a rózsaszín rajongói szemüveg nélkül tekintünk rá, mégis azt mondhatjuk, hogy ez egy újabb átlagos, de “jó” mese.

 
Evcsi95   2018. 07. 11.

Nagyon aranyos film. Az öcsém oda volt érte. Sikerült ugyanolyan jó minőségű filmet összeállítani, mint az első rész volt. Talán csak annyi a hibája, hogy gyerekfilmhez képest, kicsit sok a beszéd benne, ami nem biztos, hogy leköti a gyerekeket, de egyébként csúcs film!

 
authorgirlll   2018. 08. 17.

Látványvilágban és történetben is felülmúlta önmagát a film, de az enyhén agresszív vonal megmaradt, így még mindig nem tudtam teljesen élvezni, a húgom pedig sokszor félt is.

 
Timo93   2018. 09. 04.

Az első rész az egyik nagy kedvencem volt gyerekként sőt a mai napig. Egy picit csalódás volt nekem az új rész. Olyan érzésem volt a film nézése közben mintha az örök téma lenne a mese lényege( a Feminizmus): a nők igenis képesek azt a munkát elvégez... több»

 
angel001   2019. 03. 12.

Nagyszerű

Nagyszerű, fantasztikus,zseniális. Ritka amikor ennyi idő után kiadnak egy új filmet, mégis ennyire érdekfeszítő,izgalmasra sikerül!mindenkinek csak ajánlani tudom.

 
Mr. Zero   2018. 12. 27.

Hihetetlen jó folytatás!

A Pixar nem véletlenül az egyik legremekebb ha animációs filmekről van szó. Emlékszem gyerek fejjel láttam az első részt ami azonnal megfogott. Humorosak voltak a karakterek, a grafikája gyönyörű főleg az akkori technológiához mérten. Aztán sajnos szép lassan elfelejtődött ez a történet is mint oly sok másik. Aztán idén beharangozták a folytatást. Meg kell valljam, kétkedve fogadtam a hírt gondolván, hogy ezúttal már biztos nem tudnak semmi eredetivel előrukkolni. Nos tévednem kellett, mivel egy igazán szerethető folytatást kaptunk sőt mi több nekem még jobban be is jött mint előde. Kifejezetten tetszett az, hogy a készítők nem mentek el afelett, hogy mennyi idő telt el a két történet között és ezt ily módon bele is tették a történetbe. A történetet tekintve mai modern gondolkodással ötvözték lásd a fordított szerepeket miszerint a férfi is maradhat otthon gyereket nevelni nem csak a nő. Mivel ez a dolog még manapság sem teljesen megszokott így én úgy éreztem, hogy ezt szeretnék egy picit jobb színben feltüntetni és ez tetszett. Nem szabad idejétmúltnak lennünk. Humorát tekintve ismét csak hibátlan volt, nem vitték túlzásba a poénokat és amiket elsütöttek azok bizony hibátlanok voltak. Reméljük, hogy további hasonlóan remek folytatást láthatunk még.

 
Zsolti01   2019. 06. 18.

Szerintem felülmúlta az előző filmet is. A főgonosz nagyszerű lett, nekem elnyerte a tetszésem. A karakterek még mindig nagyszerűek. Megérte ennyit várni rá.

 
P   2019. 02. 03.

Engem nem igazán fogott meg a film. Azt reméltem, hogy többet fogok nevetni, de az egyetlen rész, ami megmosolyogtatott, az az volt, amikor Furi képességei a felszínre törtek. Az viccesnek volt mondható. És azt éreztem, hogy a szórakoztatás helyett inkább a PC-kompatibilitásra hajtottak a készítők.

 
FGyula   2019. 02. 22.

Kimondottan gyenge

Sajnos az elsőrész uttán nagy csalódást okozott. Kimondottan unalmas volt.

 
Feketepöröly17   2018. 11. 26.

Család

Ez a film még mindig jó ahogy a készítők ennyit várták ezzel izgalmassá tették az egészet nem volt nagy hipe nem volt nagy várás jött és aratott. Át adja ezt az egész szuperhős érzetet teljesen bele élem magam abba hogy ott legyek és én legyek a szexi nyulanka. A film remek lett és csak ajánlani tudom kicsiknek nagyoknak is. UI: az előtte lévő kisfilm valami borzalom lett, idő kitöltés. De lényegében nevezhetjük íz fokozonak

 
buzsikturner   2018. 08. 14.

Méltó folytatása az első résznek, szórakoztató, ugyanakkor nagy hangsúlyt fektet a családi, de a személyes drámákra is. Minőségi, aprólékos kivitelezés.

 
regarda   2018. 07. 08.

Remek film. Kevésbé gyerekeknek szól, inkább felnőttes témákat dolgoz fel, mint a gyereknevelés nehézségei, férfi hiúság leküzdése és az új média káros hatásai. És ezeket nem viszi el szájbarágós, gagyi formába, hogy a gyerekek is megértsék. Szerinte... több»

 
Empeloc   2018. 07. 14.

Alapból tartózkodni szoktam a magas elvárásoktól minden folytatásnál, de erre mégsem sikerült úgy beülnöm. Mindenképpen szerettem volna, hogy az elsőhöz méltó folytatást kapjak, így kissé félve ültem be a moziba, de szerencsére minden várakozást felü... több»

 
Dorina450   2018. 10. 07.

Már az első részt is nagyon bírtam, és nem gondoltam volna hogy ilyen jó lesz a második. Elképesztően aranyos mese lett ugyanazokkal a szerethető karakterekkel. Megérte elmenni rá. Remélem lesz még harmadik rész is.

 
poosdavid   2018. 08. 27.

Gyerekkorom óta vártam az első rész folytatását, és mondhatni megérte. Nagyon akció dús, humoros, váratlan fordulatokat tartalmazó animációs film. Felnőttként is nagyon tetszett, el sem tudom képzelni, mit élhettem volna át gyerekként ezt látván