Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
40
Vélemények
14
Képek
16
Videók

Filmkritika: A hihetetlen család 2. (2018)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
A hihetetlen család 2. visszahozza kedvenc karaktereinket, és a klisékkel telepumpált központi narratíva köré egy bombasztikus, remekül megkoreografált akciójeleneteket, aktuális és kiváló családi témákat, és általánosságban egy kellemes, humorral teli kalandot épít fel, amely remek szórakozást jelent mindenki számára. több»
 
A Pixar legújabb irdatlan nagy sikerében Parrék élete ott folytatódik, ahol 14 évvel ezelőtt abbamaradt, kalandjaik pedig továbbra is kőkemények, csavarosak, villámgyorsak, erőteljesek és persze furik. több»
 
Ha az eddig megszokott szerepekben játszódnának az események ez a történet teljesen lapos és sablonos lenne. Teljes mértékben a FEMINIZMUS alapjaira lett a konfliktus felhúzva.
Azonban ennek már nem kellene elégnek lennie... és ha alapvetően elfogadjuk a feminista elveket, akkor nem is lesz az, hiszen ezek természetessé váló tények és nem különös filmalapkövek. több»
 
"Mr. Irdatlanék és az Aknakukac lehengerlően látványos, na meg szellemes összecsapása remek kezdésnek bizonyul, hiszen Bird rendezése már a film legelső harmadában megmutatja a foga fehérjét, letudja a kötelező akció szekvenciát, hogy utána egy jóval személyesebb, komolyabb hangnemre váltson, ami aztán egészen a mozi végéig kitart." több»
 
Úgy tud tökéletesen szórakoztató lenni, hogy nincs izzadtságszaga, Bird nem egy kasszasikert akart megismételni, hanem ki akart hozni mindent A hihetetlen család sztorijából, mind látványban, mind mondanivalóban, miközben az aktualitásokra is odafigyelt. Nem kell ezen sokat ragozni, ez egy nagyon jó film, irány a mozi! több»
 
Keresztapa 2, A Birodalom visszavág, Sötét lovag. A sor most már A hihetetlen család 2-vel is bővíthető, mert Brad Bird csodálatos animációjának ott a helye minden idők legjobb folytatásai között. SOÓS TAMÁS KRITIKÁJA. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.