Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
75%

Jetikölyök (2019)

Abominable
Filmadatlap
 
27
Szereplők
8
Vélemények
40
Képek
7
Videók
 
BoBamburg   2020. 07. 10.

legújabb vélemény

0

Valószínűleg nem én, illetve nem az én korosztályom volt a célközönség, mert hiába bírom a jó animációs filmeket, ez nagyon nem talált be nálam. Persze kedves film, de minden eresetiséget és új mondandót nélkülöz,tipikus tucat mese.

 
Artemisia   2020. 04. 14.

2

Sejtettem, hogy egy kalandos, izgalmas rajzfilmmel lesz dolgom egy imádnivaló kis jetivel a főszerepben, de azt nem sejtettem, hogy ilyen szép és megható történet kerekedik belőle . A kis Everest nagyon erős azonosulási pont, szívszorító ahogy rette... több»


 
Ms. Akárki   2019. 12. 02.

0

Nagyon édes mese amit nem csak a kissebb gyerkőcök fognak élvezni. Mesés a látványvilág, de mégis a gyönyörű zenéi a legjobban. Találékony és vicces kaland ahogy szegény cuki jetikölyköt a családjához próbálják eljuttatni.

 
❤Fanniiii❤   2020. 05. 17.

0

jó film

 
Kornél   2019. 10. 25.

0

Tudtam, hogy mire váltok jegyet. Ez a mese egyszerűen nem is okozott csalódást. Minden ott van benne, ami csak kell: jópofa humor, szívhez szóló történet és remek animáció. Szerintem ezt látni kell egyszerűen!

 
Alphik   2019. 10. 24.

0

Sajnálom, én nem tudok elvonatkoztatni az Így neveld a sárkányodat történetétől. Mintha ugyanaz a séma lenne, teljesen eljátszva az egész, csak épp más figurákkal. A mese ettől függetlenül igazán remek lett, csak épp nem tartom valószínűnek, hogy újra meg akarjam majd nézni.

 
FunBoi   2019. 10. 07.

0

A Dreamworks most sem okozott csalódást, sikerült izgalmas, ugyanakkor kedves és szerethető animációs filmet készíteniük remek karakterekkel. Szerintem minden korosztály megtalálja benne a kedvére valót, családi mozizásra kitűnő választás.

Galéria (40)

Videók (7)

A film összbevétele 189 892 513 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 177 558 124 forintot termelt. A hazai mozik összesen 135 699 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Sarah Paulson pályafutásának első egészestés animációs filmje.

(hp )
 

Ezzel a filmmel debütál rendezőként Todd Wilderman.

(hp )
 

A Jetikölyök a DreamWorks Animation ötödik női főszereplős animációs filmje: Csibefutam, Szörnyek vs. Űrlények, Croodék, Trollok.

(hp )
 

Bár televíziós sorozatokban vállalt már szinkronmunkát, ez Chloe Bennet első egészestés animációs filmje.

(hp )
 

A Jetikölyök pontosan egy évvel az Apróláb című animációs film került a mozikba. A dolog érdekessége, hogy mindkét produkció a jetikről szól.

(hp )
 

A DreamWorks Animation 2010 óta fejleszti a Jetikölyök filmtervét. A projekten eredetileg Jill Culton író-rendező kezdett el dolgozni, ekkor még Everest cím alatt, de 2016-ban végül kiszállt a filmből. Ekkor lépett a helyébe Tim Johnson és Todd Wilderman.

(hp )
 

A Jetikölyök világpremierje 2019. szeptember 7-én volt a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon.

(hp )
 

A Jetikölyök remek kritikai fogadtatásban részesült. Az animációs film jelenleg is 87 százalékon áll a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon.

(hp )
 
Olyannyira részletgazdag, a szó legnemesebb értelmében kedves animációs eszközökkel teszik ezt, hogy az még hollywoodi mércével mérve sem feltétlenül mindennapi. több»
 
Van itt minden, mi szem-szájnak ingere, nem kevés izgalom, nagyszerű látványvilág és sok humoros jelenet, melynek köszönhetően az egész családnak kellemes kikapcsolódásban lehet része. több»