Elhunyt a James Bond franchise és a Csúcsformában 2 színésze, Kenneth Tsang

87 éves korában elhunyt Kenneth Tsang színész.

A Csúcsformában 2. és a Halj meg máskor kapcsán nemzetközi szinten is ismertté vált színészére a hotelszobájában találtak rá magatehetetlenül. Tsang karanténban tartózkodott, halálának okát egyelőre nem sikerült megállapítani.

Tsang 65 éves karrierje során több mint 220 filmben és számos televíziós műsorban szerepelt, illetve gyakran vállalt reklámszerepeket. Legutolsó projektjei közé tartozik a Man on the Edge, illetve a The Modelizer.

További ismert szerepei az Anna és a király, a Gyilkosok gyilkosa, a Szebb holnap és a Rendőrsztori 3. című filmekhez köthetők.

“Kenneth nemcsak egy csodálatosan tehetséges színész volt, hanem egy kedves barátom is, akit tiszteltem, és akihez szükség esetén mindig tanácsért fordulhattam. Öröm és megtiszteltetés volt nézni, ahogy dolgozott, és életre keltette a sok karaktert, akit játszott. Szomorú vagyok és hiányozni fog” - nyilatkozat Tsang mendezsere, Andrew Ooi az Echelon a Variety magazinnak.

Nyugodjék békében!

64 HÍRESSÉG, AKIT 2022-BEN VESZTETT EL A VILÁG

#nonumbers

Kenneth Tsang

szül. 1935. 09. 02. - elhunyt 2022. 04. 27.
Shanghai, Kína
Tsang 65 éves karrierje során több mint 220 filmben és számos televíziós műsorban szerepelt, illetve gyakran vállalt reklámszerepeket. Legutolsó projektjei közé tartozik a Man on the Edge, illetve a The Modelizer. További ismert szerepei az Anna és a király, a Gyilkosok gyilkosa, a Szebb holnap és a Rendőrsztori 3. című filmekben... több»