Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
81
Filmadatlap
 
30
Szereplők
28
Vélemények
19
Képek
2
Videók
 
HercegPeter   2019. 07. 16.

Úgy gondolom, hogy az Egy gésa emlékiratai egy eléggé alapalkotásnak számít. Ennek ellenére én csak most jutottam el odáig hogy meg is nézzem. Kár volt. Valószínűleg a könyv jobban sikerült, mert ez a film nem egy nagy durranás. Mondjuk én vagyok a hibás, hiszen egyébként sem érdekel a távol-keleti kultúra, pláne nem a női része. Nem baj, ezt is láttam, ezt a hiányosságomat is pótoltam.

 
Curacao86   2015. 02. 01.

Remek film a kitartásról, szerelemről, a kapcsolatokról és a gésák világáról, hiába könyv alapján készült.


 
Zsofi821   2015. 01. 26.

A film nem festi le hűen ezt a kort, sem az akkori japán kultúrát. Unalmas és túl csöpögős.

 
gazsika1978   2016. 04. 25.

Először könyvben olvastam így nagyon vártam a filmet. Nagyon tetszett a film is , szuper a történet, szenzációs, a színészekről pedig nem is beszélve. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki még nem látta, mert nagyon elgondolkodtató film. Nálam mindenképpen 5/ 5 pont kap.

 
sztankobazsi   2015. 11. 02.

10 év elteltével is csak azt tudom mondani, hogy egyszerűen zseniális. annyira magával ragadó volt ez a film, hogy még most is emlékszem minden képkockájára.Azt gondolom, ebben a filmben megtalálható a szerelem, a szerelemtől jövő szenvedés, belső kín...és annak minden formája. A zenék és a színészi játék gyönyörű. 5/5 csiilag.

Gong Li
Zhang Ziyi
Gong Li
Gong Li

A film összbevétele 162 242 962 dollár volt (imdb.com).

 

A rendezői posztra olyan nevek kerültek szóba, mint Steven Spielberg. Spike Jonze, Kimberly Peirce és Brett Ratner.

(ArpiHajdu és Réci )
 

A film Arthur Golden azonos című regénye alapján készült.

(rbernadett)
 

Sokáig Yoon-jin Kim koreai színésznőnek (a Lost - Eltűntek című nagysikerű tévésorozatban látható Kvon Szonhva szerepében) szánták a főszerepet, de végül nem ő kapta meg.

(mrarizona)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.