Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
87%

Séta a múltba (2002)

A Walk to Remember
Filmadatlap
 
28
Szereplők
17
Vélemények
10
Képek
1
Videók

Galéria (10)

Videók (1)

 
Eszti   2020. 12. 30.

legújabb vélemény

0

Nagyon jó a sztori, de iszonyú béna a szövege.

 
ArpiHajdu és Réci   2017. 10. 14.

0

A Séta a múltba az egyik kedvenc Nicholas Sparks regényből adaptált filmem. Vagy legalábbis ezt láttam a legtöbbször. Valószínűleg ereje a szimpatikus szereplőkből ered, Mandy Moore és Shane West ugyanis szerintem nagyon jól mutattak egymás mellett ... több»

 
Deku   2017. 07. 24.

0

Ez a film nekem tele volt csupa ismeretlen színésszel így nem tudtam teljesen élvezni a filmet. Látványilag egész jól megjárja ezt nem mondom csak nekem hiányzott valami plusz a filmből amit itt nem találtam meg. Erős közepesre értékelném ettől függetlenül is.

 
hszpp   2017. 02. 05.

0

Ugy ültem le a film ele,hogy kb rabolni fogja az idom,de nem baj,nézzük meg. :) Ehhez képest el is pityeregtem magam a végén, nem is kicsit. Nagyon szep története van,de ne szamitsunk boldog vegre. Az igazi filmekben soha nincs boldog befejezes!

 
MP170506   2016. 02. 17.

0

Szerintem ajánlatos elolvasni a könyvet, ami alapján készült, mert az sokkal jobb, de végül is nem lett ez rossz, a színészek átlagosak, de jól hozzák a karakterüket!

 
Ms. Akárki   2019. 09. 30.

0

Gyönyörű és egyben szörnyen szomorú romantikus film. A célközönség nyilvánvalóan itt is a tinédzserek, de itt valahogy nem nézik totálisan le a célközönséget és ez adja a varázsát a film komolyabb hangvételének. Gyönyörű dalbetétei vannak a filmben M... több»

 
Zsceeeka   2016. 04. 20.

0

Borzalmasan lesújtott az élmény, miután megnéztem ezt a filmet, mert a pontszáma igen magas volt az imdb-n, de ez a film pocsék. Szép hangja van a női főszereplőnek, de ez a film nem más, mint olcsó ripacskodás.

A film összbevétele 41 227 069 dollár volt (imdb.com).

 

Miután a forgatások véget értek Mandy Moore is megírta a maga listáját azokról a dolgokról, amelyeket szeretne megtenni, mielőtt meghal. Ezek között szerepelt, hogy főiskolára megy és újságírást tanul, sokat utazik és megtanul folyékonyan franciául.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Mandy Moore vallásosnak tartja magát, akárcsak filmbéli karaktere. A színésznő azonban azt nyilatkozta, hogy a film után még közelebb került a valláshoz és a spiritualitáshoz.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A legelső jelenet, amit felvettek a filmhez az volt, amikor Landon és a barátai rávesznek egy fiút, hogy ugorjon le a hídról.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Mandy Moore és Shane West a csókolózós jelenet előtt jól begyakorolták a technikát a forgatási szünetekben.

(ArpiHajdu és Réci)
 

A forgatás idején Mandy Moore még csak 17 éves volt, míg filmbéli szerelme, Shane West 23. A színésznő elárulta, hogy West volt a legöregebb fiú, akivel addig csókolózott élete során.

(ArpiHajdu és Réci)