Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
71%

Egy fiúról (2002)

About a Boy
Filmadatlap
 
31
Szereplők
8
Vélemények
40
Képek
1
Videók

Galéria (40)

Hugh Grant

Videók (1)

 
dandelion1983   2021. 10. 09.

legújabb vélemény

0

Szeretem Hornbyt és a könyveiből készült filmeket, ezt különösen. Hugh Grant tökéletes választás volt a szerepre, de a többieket is nagyon eltalálták. Könnyed köntösbe bújtatott dráma egy kis romantikával és iróniával. Szeretem az ilyen filmeket, ami... több»

 
mamiéstöti2   2018. 12. 13.

0

Nagyon megható és egyben drámai történet, mely sokkal többről szól, mint ami elsőre átjön a legtöbb nézőnek.

 
elekm90   2021. 02. 26.

0

Egy könnyed film, de ezalatt egyáltalán nem azt értem, hogy butácska lenne. A cím nagyon találó, mert nemcsak Nicholas Hoult, hanem Hugh Grant karaktere is gondolkodásban egy gyerek. Willnek az "örökölt" anyagi helyzete miatt sosem kellett megkomoly... több»

 
Ghotik   2016. 10. 03.

0

Ötletes, fantáziadús történetű kis film, de nem túl összetett. Hugh Grant alakítása kicsit sablonos, de összességében jó kis filmnek mondanám. Szórakoztató, laza vígjáték, nekem bejött!

 
fazsuzso   2015. 12. 23.

0

A film nagyon jól sikerült, szemléletesen mutatja be a különböző jellemeket, a gyarlóságot, önzést, és jellemvonásokat. Hiteles, elgondolkodtató és mély film.

 
Scanian   2016. 07. 06.

0

Nagy Hornby-rajongó vagyok, de a Pop, csajok, satöbbi után nem igazán találtam olyan filmet, ami annyira hitelesen ütné meg az író hangvételét, mint az említett példa. Az Egy fiúról is egyébként egy szórakoztató, ámbár mélyebb és súlyosabb dolgokról ... több»

 
tomvétsz   2016. 02. 07.

0

A sármos Hugh Grant bedobja magát, hogy lazán és felszínesen csajozzon egyet egy igazi nyertes helyzetben - egyedülálló apukaként, aztán persze rájön, mennyi is az annyi. Hornby ismét egy olyan témát dolgozott fel, amely jól jellemző egy adott korra ... több»

A film összbevétele 130 549 455 dollár volt (imdb.com).

 

Az alma, amivel Willt megdobják, valójában egy szivacslabda volt, amelyet befestettek.

(SódóGA)
 

Ali szobájának falán az Arsenal futballcsapatának zászlója látható. Ez tisztelgés az író, Nick Hornby előtt, aki nagy Arsenal-szurkoló.

(SódóGA)
 

Will a filmben egy webes kutatásra hivatkozik, amelyet egy supermodelswithseethroughtops.com című oldalon látott. Ez az oldal a valóságban is létezik, de csak egyetlen kép van rajta – a pápamobilról.

(SódóGA)
 

A filmben Will meghallgattat egy számot Marcusszal, amely az eredeti könyv szerint egy Nirvana-dal volt, de Kurt Cobain öngyilkossága, amely nem sokkal a könyv megjelenése után történt, megváltoztatta azt.

(SódóGA)
 

A jelenetet, amelyben Hugh Grant szomorúan néz a tükörbe, egy forgatási szünetben vették fel. A színész nem is tudott róla, hogy éppen veszi őt a kamera.

(SódóGA)