Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
69
Filmadatlap
 
31
Szereplők
6
Vélemények
40
Képek
1
Videók
Egy fiúról
 
mamiéstöti2   2018. 12. 13.

legújabb vélemény

Nagyon megható és egyben drámai történet, mely sokkal többről szól, mint ami elsőre átjön a legtöbb nézőnek.

 
Ghotik   2016. 10. 03.

Ötletes, fantáziadús történetű kis film, de nem túl összetett. Hugh Grant alakítása kicsit sablonos, de összességében jó kis filmnek mondanám. Szórakoztató, laza vígjáték, nekem bejött!


 
fazsuzso   2015. 12. 23.

A film nagyon jól sikerült, szemléletesen mutatja be a különböző jellemeket, a gyarlóságot, önzést, és jellemvonásokat. Hiteles, elgondolkodtató és mély film.

 
tomvétsz   2016. 02. 07.

A sármos Hugh Grant bedobja magát, hogy lazán és felszínesen csajozzon egyet egy igazi nyertes helyzetben - egyedülálló apukaként, aztán persze rájön, mennyi is az annyi. Hornby ismét egy olyan témát dolgozott fel, amely jól jellemző egy adott korra és egy adott generációra, a siker tehát borítékolható: és kapunk egy nagyon angol, nagyon mai, de csak mérsékelten szórakoztató filmet.

 
Sniper   2016. 01. 10.

Kedveltem ezt a filmet, mert azt hinné a néző, hogy szigorúan női szemnek való alkotás, és közben kiderül, hogy a férfi közönséghez ugyanolyan sikeresen tud szólni. Nem életem legjobb filmje, de kifejezetten szeretem, mert nagyon szépen játszik a karakterekkel és archetípusokkal. Inkább úgy kell felfogni, mint egy kortárs görbe tükröt, semmint egy személy jellemfejlődését.

 
Scanian   2015. 03. 02.

Nagy Hornby-rajongó vagyok, de a Pop, csajok, satöbbi után nem igazán találtam olyan filmet, ami annyira hitelesen ütné meg az író hangvételét, mint az említett példa. Az Egy fiúról is egyébként egy szórakoztató, ámbár mélyebb és súlyosabb dolgokról beszélő film, de valahogy nem igazán jön át belőle az író stílusa. Ha ettől elvonatkoztatunk, akkor viszont kapunk egy egész jó angolos vígjátékot.

Hugh Grant

A film összbevétele 130 549 455 dollár volt (imdb.com).

 

Az alma, amivel Willt megdobják, valójában egy szivacslabda volt, amelyet befestettek.

(SódóGA)
 

Ali szobájának falán az Arsenal futballcsapatának zászlója látható. Ez tisztelgés az író, Nick Hornby előtt, aki nagy Arsenal-szurkoló.

(SódóGA)
 

Will a filmben hivatkozik egy webes kutatásra, amelyet egy supermodelswithseethroughtops.com című oldalon látott. Ez az oldal a valóságban is létezik, de csak egyetlen kép van rajta – a pápamobilról.

(SódóGA)
 

A filmben Will egy számot hallgattat meg Marcus-szal, amely az eredeti könyv szerint egy Nirvana-dal volt, de Kurt Cobain öngyilkossága, amely nem sokkal a könyv megjelenése után történt, megváltoztatták azt.

(SódóGA)
 

A jelenetet, amelyben Hugh Grant szomorúan néz a tükörbe, egy forgatási szünetben vették fel. A színész nem is tudott arról, hogy éppen veszi őt a kamera.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.