Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
68
Filmadatlap
 
31
Szereplők
6
Vélemények
40
Képek
1
Videók
Egy fiúról
 
mamiéstöti2   2018. 12. 13.

Nagyon megható és egyben drámai történet, mely sokkal többről szól, mint ami elsőre átjön a legtöbb nézőnek.

 
Ghotik   2016. 10. 03.

Ötletes, fantáziadús történetű kis film, de nem túl összetett. Hugh Grant alakítása kicsit sablonos, de összességében jó kis filmnek mondanám. Szórakoztató, laza vígjáték, nekem bejött!


 
fazsuzso   2015. 12. 23.

A film nagyon jól sikerült, szemléletesen mutatja be a különböző jellemeket, a gyarlóságot, önzést, és jellemvonásokat. Hiteles, elgondolkodtató és mély film.

 
tomvétsz   2016. 02. 07.

A sármos Hugh Grant bedobja magát, hogy lazán és felszínesen csajozzon egyet egy igazi nyertes helyzetben - egyedülálló apukaként, aztán persze rájön, mennyi is az annyi. Hornby ismét egy olyan témát dolgozott fel, amely jól jellemző egy adott korra és egy adott generációra, a siker tehát borítékolható: és kapunk egy nagyon angol, nagyon mai, de csak mérsékelten szórakoztató filmet.

 
Sniper   2016. 01. 10.

Kedveltem ezt a filmet, mert azt hinné a néző, hogy szigorúan női szemnek való alkotás, és közben kiderül, hogy a férfi közönséghez ugyanolyan sikeresen tud szólni. Nem életem legjobb filmje, de kifejezetten szeretem, mert nagyon szépen játszik a karakterekkel és archetípusokkal. Inkább úgy kell felfogni, mint egy kortárs görbe tükröt, semmint egy személy jellemfejlődését.

Hugh Grant

A film összbevétele 130 549 455 dollár volt (imdb.com).

 

Az alma, amivel Willt megdobják, valójában egy szivacslabda volt, amelyet befestettek.

(SódóGA)
 

Ali szobájának falán az Arsenal futballcsapatának zászlója látható. Ez tisztelgés az író, Nick Hornby előtt, aki nagy Arsenal-szurkoló.

(SódóGA)
 

Will a filmben hivatkozik egy webes kutatásra, amelyet egy supermodelswithseethroughtops.com című oldalon látott. Ez az oldal a valóságban is létezik, de csak egyetlen kép van rajta – a pápamobilról.

(SódóGA)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.