Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
80

Egy kapcsolat vége (1999)

The End of the Affair
Filmadatlap
 
25
Szereplők
3
Vélemények
11
Képek
1
Videók
 
dailyfilmsan   2017. 11. 06.

legújabb vélemény

Nekem ez a film közepes. Kiszámítható volt az egész pedig nagyon erőlködött azon hogy fordulatos is legyen a romantikus mellé. Összegezve magamban egyszer megnézhetős nem a legvészesebb.

 
Sziszi   2016. 04. 01.

Be kell valljam Jordantől többet vártam. Ez csak egy sima romantikus dráma, holott a regénybeli alakok közt jóval több szenvedélyesség volt. Ez a filmből egyáltalán nem jött le. Kicsit lapos volt, szerintem, és még a színészi játék sem adta vissza azt, amit vártam.


 
VérAlex   2015. 12. 06.

Szerintem meg éppen ellenkezőleg. Egészen jól visszaadja a könyv hangulatát. A színészi leosztás meg fantasztikusan jó. Én nagyon élveztem. Végre egy igazi szerelmi dráma. Egy igazán nőszerű nővel és egy férfiszerű férfivel.

A film összbevétele 10 660 147 dollár volt (imdb.com).

 

Miranda Richardson és Kristin Scott Thomas egyaránt esélyesek voltak Sarah Miles szerepére, még mielőtt Julianne Moore személyesen írt volna egy levelet Neil Jordan rendezőnek, hogy szeretne játszani a filmben. A módszere végül bevált, neki ajánlották a szerepet.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.