Befutott az Emily Blunt-féle Mary Poppins visszatér első előzetese

A visszatér a filmvászonra Mary Poppins ikonikus karaktere. Az Mary Poppins visszatér lehet az idei Karácsony nagy dobása.

Megkapta első előzetesét az Emily Blunt nevével fémjelzett Mary Poppins visszatér. A történet a kultikus 1964-es Mary Poppins cselekménye után 25 évvel játszódik. A válságtól sújtott Londonban Jane-t, Michael Bankst és a férfi három gyermekét felkeresi a karizmatikus Mary, miután a család egy fájó tragédiát szenvedett el. A nő különleges mágikus képességeivel és hűséges barátjával, Jackkel az oldalán visszahozza a varázslatot a család életébe.

Ahogy a történetből is kiderülhetett, a Disney ezúttal nem a teljes reboot, hanem a folytatás mellett tette le a voksát, ami azt is valószínűsíti, hogy az új epizód az eredeti stílusát követi majd, természetesen alapos ráncfelvarrással.

A film rendezői székét az az Egy gésa emlékiratai és a Chicago direktora, Rob Marshall foglalhatja el, míg a főbb szerepekben olyan sztárokat láthatunk majd, mint Meryl StreepColin FirthEmily BluntAngela LansburyJulie WaltersBen WhishawEmily Mortimer és Dick Van Dyke.

A Mary Poppins visszatér december 27-től látható a hazai mozikban. Az első beharangozó előzetest idelent találjátok.