Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
85%
Filmadatlap
 
29
Szereplők
18
Vélemények
21
Képek
4
Videók

Vélemények: Beverly Hills-i zsaru (1984)

 
sammy88   2020. 08. 25.

legújabb vélemény

0
Szigorúan eredeti szinkronnal!

Eddie Murphy egyik ikonikus filmjét csak eredeti szinkronnal kell megnézni, mert azok a szövegek (és hangok) mindent visznek. Gyerekként nem is tudom, hogy szerettem ennyire, hisz valójában nem egy gyerekfilm, de imádtam és mai napig is imádom.

 
Puncs   2019. 04. 02.

0

Örök klasszikus, ami semmit nem veszített az értékéből. Eddie Murpy egyszerűen halálosan jó benne, élete egyik legjobb alakítását nyújtja. Azóta sajnos már lejjebb adott a színvonalból. Ez a film azon kevesek közé tartozik, amelyeknek a második része... több»


 
Deku   2017. 07. 11.

0

Egyszerűen képtelenség nevetés nélkül megállni az olyan filmet amiben Eddie Murphy is szerepel. Ez pedig ilyen. Viszont itt azért kapunk némi akciót is. Nekem tetszett.

 
dailyfilmsan   2020. 04. 20.

0

Egy örök klasszikus mit nem érdemes kihagyni. Vicces, pörgős és egy alap darab amiből sok film ötletelt már az évek során. Eddie Murphy Mindig is sajátos mozgásáról és előadásmódjáról volt híres és azt kell hogy mondjam itt sem fogja vissza magát. Ha... több»

 
Sabnock Sanatory   2019. 07. 23.

0

Eddie Murphy jó színész de nekem valahogy ez a filmje nem volt ütős.Pedig akadt belőle bőven,plusz akciókkal sem maradt adós a rendező,de nekem akkor is csak egy közepes filmecske marad.

 
Norbi   2018. 07. 30.

0

Az a film, amelyikben Eddie Murphy szerepet kap már nagyon rossz nem lehet. Itt még egyenesen tarolt oda-vissza. Egy minőségi akció-vígjáték. Ajánlom mindenkinek.

 
Yosihiro   2017. 12. 13.

0

Egy remek akció vígjáték E.M.-töl izgalom humor és nemi krimi pompásan összegyúrva és tálalva. Nagy élmény kötelező klasszikus.

 
ZozArt89   2019. 07. 16.

0

Ezek voltak az igazán értékelhető humorú filmek melyekben minden trágárságot mellőzve is szórakoztató értéket tudtak kölcsönözni a filmnek. Pörgős és kellemesen vicces.

 
Curacao86   2016. 10. 24.

0

Létezik olyan Eddie Murphy film, ami ne lenne vicces (és eladható, közönség siker)? Nagyon kevés. Persze egy szarus film nem lehet mentes az akciótól, így bizonyos szinten ez is megvan a filmben, azonban a film fő eleme a "Beverly Hills-i zsaru" adja el és teszi emlékezetessé az egészet.

 
oneminute   2018. 07. 07.

0

Mai szemmel kicsit már vicces a film, de azért meg lehet nézni. Nevetni lehet rajta, az biztos.

 
Zoer8993   2017. 05. 29.

0

Ahol Eddie Murphy neve van ott szem nem marad szárazon mivel megkönnyezi az ember olyanokat nevethet. Itt is ez történt. Adott volt egy akció történet ami mellé bekerült a humoros főszereplőnk.

 
sonyxxx   2015. 06. 04.

0

Egy igazi, 80as évekbeli akciófilm Eddie Murphy szereplésével, aki vicces, sokat beszél, de valahogy mindig megoldja. Szerintem egy nagyon szórakoztató film, csak ajánlani tudom annak, aki még nem látta.

 
cinderella   2016. 12. 31.

0

Eddy Murphy legjobb filmje, Itt lett a kedvencem. Alap a régi akció vígjátékok között, csak ajánlani tudom mindenkinek. Nem kell csodákat várni tőle, de attól függetlenül kiváló szórakozást nyújt. A zenéjét pedig szerintem nincs olyan ember, aki ne ismerné.

 
veress75   2016. 06. 30.

0

Az egyik legjobb akció-vígjáték, nagyon szeretem. Eddie Murphey-ről először mindig ez az első film, ami eszembe jut. A mai napig szívesen megnézem, nem lehet rajta unatkozni. Igazi feel-good film.

 
Kate Rainbow   2016. 04. 20.

0

Egy nagyon szórakoztató kis film. Eddie Murphy ismét nagyot alakított. Pörgős, akciódús, és nagyon humoros film volt. Eddie problémamegoldó képessége meg hát überelhetetlen. Nagyon tetszett. totál oda ragasztott a tv elé. Ajánlom mindenkinek, aki szereti az akciós, de mégis vicces filmeket.

 
chelseakori   2015. 02. 14.

0

Eddie Murphy talán legjobb filmje . A folytatások sajnos nem sikerültek olyan emlékezetesre,mint ez. Axel Foley szerepével egyértelműen valami újat hozott a filmiparba. Dörner György hihetetlen teljesítményt nyújtott Murphy szinkronizálásával. Mindenkinek erősen ajánlom.

 
Guszti   2015. 11. 23.

0

Martin Brest filmje egy B-kategóriás akcióvígjátékként is elsülhetett volna, de a színészek feledhetetlen sorainak köszönhetően a film nagy karriert futott be. Nem is a rendezőt kell itt dicsérni, hanem a színészeket, hiszen a legjobb sorokat úgy imp... több»

 
DarkLion   2014. 12. 27.

0

Ez Eddie Murphy egyik legjobb filmje. Hihetetlenül vicces és eredeti akció komédia a nyolcvanas évekből, mára már igazi klasszikusnak számít. Én annyira szerettem ezt a filmet, hogy még ha a másik adón olyan film is ment, amit még nem láttam, akkor is inkább ezt választottam, mert ez legalább biztosan jó.