Idén végre megkapja folytatását a 2012-es kasszasiker, a Rontó Ralph. Steven Spielberg tavasszal érkező Ready Player One-ja után télen ismét a virtuális világba látogathatunk.

Befutott a Ralph lezúzza a netet: Rontó Ralph 2. első kedvcsinálója, melyben a címszereplőn kívül az összes ismert karakter feltűnik egy-egy pillanatra. A klasszikus árkád videojátékon alapuló animációs film hatalmas sikert aratott világszerte, összbevételei meghaladták a 470 milliót, bár ennek ellenére mégis öt évet kellet várniuk a rajongóknak a második részre.

A folytatásban hőseink magunk mögött hagyják az árkád világot, és elmerülnek a világháló véget nem érő szövetében. Ralph és társa, Vannellope egy wi-fi routerre bukkan, amely elképesztő kalandokba keveri őket.

A film rendezői székét a Zootropolis - Állati nagy balhét is jegyző  Phil Johnston és Rich Moore, míg a főbb karakterek hangjait olyan sztárok kölcsönzik, mint Kristen BellMandy MooreJane LynchJohn C. ReillyKelly MacdonaldTaraji P. HensonSarah Silverman és Alan Tudyk.

A novembertől a hazai mozikban. Az első előzetest idelent tudjátok megnézni.