Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
87
Filmadatlap
 
35
Szereplők
130
Vélemények
18
Képek
36
Videók

Vélemények: Agymanók (2015)

 
Rics   2020. 07. 05.

legújabb vélemény

Sokatmondó...

 
ArpiHajdu és Réci   2016. 10. 16.

Az elmúlt évek egyik legjobban összerakott, legjobb alapötlettel rendelkező animációs filmje. Az egyetemen hallgattam olyan órákat, amelyeken pont ezeket az inger-válasz reakciókat tanulmányoztuk és a film nézése közben végig hallottam a tanárnő hangját a fejemben. Nyilván azzal is tisztában vagyok, hogy a valóságban ezek a folyamatok nem ilyen egyszerűséggel zajlanak le és valószínűleg nincsenek agymanók a fejünkben, akik irányítják az érzéseinket, de miért is ne lehetne így elképzelni ezeket a mindannyiunkkal megtörténő folyamatokat, például, hogy hova kerülnek az elfeledett emlékek a fejünkben. Egy gyerek így sokkal jobban megérti, mi zajlik a saját szervezetében, amikor dühös vagy amikor éppen derűs. Egy felnőttnek pedig egyszerűen jól esik egy ilyen kedves történet, ami színes, szórakoztató, ugyanakkor elgondolkodtató és nagyon-nagyon-nagyon jól ki van találva.


 
GedyPapa   2017. 03. 08.

A legokosabb, legjobb mesefilm, amit láttam az utóbbi időben. Sokkal inkább szól a felnőtteknek, mint a gyermekeknek, de mind a két korosztály megtalálhatja benne azt, ami megfogja. Egy alappszichológia órának tökéletes lenne. Nagyon sok helyen feljön nekem az az élmény, amit ez a film adott. A mindennapok során egy-egy esemény kapcsán beugrik, hogy ez vajon most milyen színű gömb is lehet.

 
mamiéstöti2   2016. 08. 05.

Aranyos kis mese volt, érdekes szemszögből közelítette meg az emberpalántában lezajló érzelmeket.

 
Bogi87   2016. 05. 27.

Abszolút megérdemelte a legjobb animáció Oscar díját.

 
indingo   2017. 10. 06.

Helyes mese, tetszett sok okosság van benne, annak ellenére, hogy elsőre egy bugyuta sztorinak tűnik a kis színes manócskákkal. Felnőtteknek is bátran ajánlom.

 
Deku   2017. 07. 15.

Szerintem elég komoly kis mese lett ez. Amellett persze, hogy aranyos és szórakoztató. Tökéletesen mutatja be egy ember érzelmeit és gondolatait ráadásul játékosan.

 
dailyfilmsan   2019. 01. 16.

Disney olyan helyre engedett betekintést ezzel a rajzfilmmel, amire minden anya szeretne belelátni. A gyerek fejébe. Az ahogyan bemutatja a személyiség kialakulását az csodás. Az érzelmek megszemélyesítése jó húzás volt és a színes világ ami a kislány fejében van is nagyon látványos. Nekem tetszett .

 
MP170506   2017. 07. 10.

Nagyon aranyos és tanulságos mese. Szerintem kicsiket és nagyokat egyaránt a képernyő elé szögez. Nekem nagyon tetszett.

 
citizenfour99   2016. 03. 07.

Pixar studios. Ennyi néha elég is, hogy megalapozottan mehess el a moziba. De ennél a filmnél még ezt az általánosítást is felultudta múlni, mivel még ahhoz képest is kiemelkedő. Rengeteg Hipe-ot kapott de megérdemelten. Tetszett, nagyon is, és vicces is.

 
puffancshercegnő   2016. 09. 11.

Az egyik legjobb animációs film az utóbbi években. nem csak a kisgyerekek élvezték, de minden felnőtt is. Igaz kicsit talán felnőttes, mert gyerekek nem mindent érthetnek meg belőle, de attól még jó kis családi film. Bemutatni, hogy az érzelmeknek is vannak érzelmeik, nagyon jó alapötlet volt a filmhez. Kreatív, újszerű mese, mindeni ajánlom

 
Szilonka   2019. 07. 29.

Annyira helyes ez a mese, hogy azt nem tudom elmondani. Az ötlet első osztályú és a kivitelezés is remek. Humoros story, csak ajánlani tudom.

 
Edii   2015. 07. 07.

Nagyon jó alkotás lett! A látványvilág kiváló, a humora nagyon aranyos, a karakterek csodálatosak. A történet és a mondanivaló pedig ÖTÖS, elgondolkodtató, tanulságos mese kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

 
beero88   2016. 01. 17.

Piszkosul jó módon valósították meg ezt az elképzelést. Mindennek van értelme ha belegondol az ember és tele rakták érzelemmel. Külön tetszett, hogy nem nyomták el egyik érzést a másik miatt. Bemutatják, hogy néha szomorúnak is lennünk kell mert nem elég csak az öröm.

 
andor50   2016. 04. 18.

Nagyon érett és nagyon okos animációs film. Nem biztos, hogy a kisgyerekeknek amiatt fog tetszeni, ami miatt nekem, vagy más felnőtt nézőknek, de erre a filmre lehet azt mondani, hogy kicsiknek és nagyoknak egyaránt szól. Hiba lenne kihagyni, aki teheti nézze meg, nagyon jó!

 
diumiu   2018. 01. 16.

Az utóbbi idők egyik legjobb meséje nálam az Agymanók. Hihetetlenül jól összerakták a karaktereket, de leginkább a mondanivalója ami nagyon tetszik. Mese, de nem csak gyerekeknek, sőt. Érdemes lenne mindenkinek megnézni ezt a mesét.

 
TomÁcs   2018. 04. 20.

Már többször láttam, de érik egy újabb nézés. Tetszettek ezek a megfoghatatlan lényecskék, nevezzük őket manóknak. Akár több tulajdonságot is megtestesíthettek volna.

 
VvV   2016. 05. 10.

Szerintem ez a mese inkább a felnőtteknek lett kitalálva, ők jobban értik a poénokat. A gyerekek csak kamilláznak.

 
Ms. Akárki   2019. 05. 17.

Nagyon kedves és megindító mese. Kár hogy nem mentek bele a témába jobban. De még így is nagyon érdekes volt látni, ahogy a főbb érzelmeket megszemélyesítik egy egy figurával, karakterrel, hogy a gyerekeknek is befogadhatóbb legyen a történet.

 
harnas1207   2018. 11. 22.

Összetett mese, van mondanivalója és története. Nem vagyok animációs film rajongó, de ha ajánlani kéne egyet, ez biztos olyan lenne.

 
lolita13   2016. 10. 14.

nagyon cuki film, családok számára tökéletes és szerintem nagyon kreatív a történet.

 
Norbert93   2018. 12. 03.

Kiváló animációs film, a kicsit érettebb gyerekeknek, akik megérthetik a mondanivalóját. A mai animációs filmek világában a Zootropolis-hoz tudnám hasonlítani, a többi animációs filmnél még a néhány perces kisfilmjeik is többet érnek. Végre valami eredeti és merész!

 
felicity   2017. 08. 06.

Egy nagyon jó intelligens, normális film. Van értelme. Egy kicsit még tanulni is lehet belőle. :-).

 
MidoD7   2019. 04. 12.

Mit is fűzhetnék ehhez a filmhez? Fergetegesen jó sztori, eredeti és magával ragadó. A zene tökéletes, a színészek is nagyon szépen hozzák a tőlük elvárt karaktereket. Nem kellett csalódjak.

 
Leilani   2016. 07. 25.

Nagyon szórakoztató, könnyed ez a film, viszont a mondanivalója nagyon mély, a történet kidolgozása bámulatos, a karakterek nagyon kifejezőek. Minden korosztály számára nagyon ajánlom nem csak gyerekeknek készült.

 
moviewer   2017. 08. 31.

Igazán remek film. Nagyon jó a történet és maga a kivitelezés is. Egy olyan témával foglalkozik, ami kissé tabu státuszba van tolva a jelenlegi társadalomban. És teszi mindezt egy hihetetlenül okos és aranyos, akár gyerekeknek is könnyedén befogadható körítéssel. Szívesen látnék egy jól sikerült folytatást az idősebb korból, vagy akár több személy érzelmeivel.

 
Lonka   2017. 07. 24.

Nagyon tetszett a mesefilm, az érzelmek színekhez való kapcsolásai s jó döntésnek bizonyult. Szép a grafikája és volt mondanivalója is, jó volt.

 
hackerjulcsi   2018. 03. 18.

Nagyon ötletes film, tetszik az alapvetés az agymanókkal kapcsolatban, viszont valahogy a kivitelezés és az összhatás rendkívül bugyuta és irritáló lett a számomra.

 
Borga   2016. 11. 23.

Kiváló választás az Agymanók azoknak, akik önfeledt percekre várnak egy lazulós délutánon, estén. A flm karakterei egytől egyik szerethetőek, akik mindegyikével képes azonosulni a néző.

 
czerik   2018. 07. 17.

Egész jó kis mese, ajánlom.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.