Advertisement
Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
84
Filmadatlap
 
38
Szereplők
20
Vélemények
19
Képek
9
Videók

Filmkritika: Toy Story 4 (2019)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
A negyedik felvonás méltó folytatása lett elődeinek, hiszen amellett, hogy hozza az előző részek szintjét, bizonyos területen át is lépi azokat. Jobbnál jobb új karaktereket ismerhetünk meg, akiknek számos vicces pillanatot köszönhetünk. Számomra nem kérdés, hogy ez a franchise legszórakoztatóbb darabja! Kiváló folytatása és lezárása is egyben a játékok történetének. több»
 
Bár az évek alatt a stúdió sok mindenen ment keresztül, sokat változott, de még mindig hű ahhoz, ahonnan indult: ezt a Toy Story 4 is bizonyítja. Remélem ugyanígy, ugyanezzel a céllal, szemlélettel, és minőségben folytatják ezt az utat, a végtelenbe, és tovább. több»
 
A rendezést megint egy zöldfülűre bízta a Pixar, Josh Cooley ugyanis csupán két rövidfilmet dirigált, azokat is házon belül. A munkájára nemigen lehet panasz, bevállalós merészség hiányában csak annyit javasolnék, hogy fogadja meg John Wick hátán olvasható tanácsot: Fortes fortuna adiuvat! több»
 
Első mozifilmes rendezésében az amúgy már rutinos Pixar-alkotónak számító Josh Cooley magabiztosan hozza a Toy Story-hangulatot a sok színes szereplővel és sok szellemes mondattal. több»
 
A Toy Story 4 érzelmes, szerethető, tanulságos lett, ugyanúgy, mint az elődei, igaz sok újdonsággal nem szolgál, és a jól bevált recepttől se igazán határolódik el, de miért is tenné, ameddig sikerül az elvárt minőségben szállítania érett mondanivalóját újra és újra. több»
 
A Toy Story 4 a szeretteinkről való leválásról, a függetlenség kivívásáról és elfogadásáról szól, és több szereplő sorsán keresztül, árnyaltan, és nem utolsó sorban igazán meghatóan járja körbe ezeket a témákat. több»
 
Remélem nem újabb közel egy évtizednek kell eltelnie az újabb kaland átéléséhez, bár ha ennyi szükséges a közel tökéletességhez, ám legyen! több»
 
Ezen a nyáron ismét kaptunk egy igényes, szórakoztató, tartalmas és minőségi munkát a Pixar stúdiótól, akik úgy tűnik nem tudnak hibázni. több»
 
A Toy Story 4-et valószínűleg nem fogjuk a stúdió legnagyobb klasszikusai közé sorolni, de elődeihez mérten egyáltalán nem vall szégyent - ezt pedig nem sok filmes franchise negyedik része mondhatja el magáról. több»
 
A Pixar ismét egy kacagtató, érzelmes, ám mégis vérbeli akcióvígjátékkal ajándékozott meg bennünket. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.