Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
85
Filmadatlap
 
38
Szereplők
17
Vélemények
19
Képek
9
Videók

Vélemények: Toy Story 4 (2019)

Láttad a filmet? Oszd meg a véleményed a közösséggel!
 
ArpiHajdu és Réci   2019. 06. 30.
A játékos végtelenbe és tovább!

::CSELEKMÉNYLEÍRÁST TARTALMAZHAT::: Ha egy tökéletesen lezárt trilógia után bemutatásra kerül egy negyedik rész, óhatatlanul is felmerül az emberben a kérdés (mielőtt még megtekintené a szóban forgó művet): minek készítik el, hacsak nem a bőrlehúzás végett? Ez a nem csekély aggodalom pedig hatványozottan igaz lesz abban az esetben, ha az embernek (mint jelen sorok írójának is) az egyik kedvenc animációs filmjéhez készítik el az elsőre feleslegesnek hitt folytatását. De van egy jó hírem: a Pixarnál még mindig értik a dolgukat, s akárcsak tavaly A hihetetlen család második részénél, úgy a Toy Story 4 esetében is hatékonynak bizonyult a brainstorming. Woody-ék új kalandja talán nem hozza azt a ... több»

 
indingo   2019. 10. 27.

Még mindig van új a storyban. Imádtam a kis Polly Pocket babát. Talán picivel több új karaktert hozhattak volna be a történetbe.


 
HETEDIK   2019. 06. 22.

Nem tetszett annyira, mint a harmadik rész, nem volt benne annyi drámai jelenet, itt sokkal inkább a szórakoztatásra helyezték a hangsúlyt. Nekem ez csak egyszer nézős marad, szerintem a harmadik részt már sosem fogják überelni!

 
TomÁcs   2019. 11. 20.

Az alapötleten túl mindig tudnak pár apróságot behozni a készítők, ami miatt az aktuális rész újszerű lesz. Ez is egy jól sikerült alkotás.

 
MMcFly2015   2019. 07. 15.
Újra előbújt belőlem a kisgyerek

Nagy reményt nem mertem hozzáfűzni, hisz a harmadik rész megkoronázta mindazt, ami miatt annyira szerethető a Toy Story, majd egy ehhez méltó, könnyes búcsút kaptunk lezárásul. A Pixar Stúdió rácáfolt minden vészjósló gondolatra, hisz egy cseppet sem rosszabb az elődeinél, sőt az előbb említett megható fináléra is rátesz még egy lapáttal. Ami miatt engem lenyűgözött az elejétől kezdve, az a nosztalgia. Hihetetlen, hogy 96-ban mindössze 6 évesen ámultam a Toy Story világán a moziteremben. Most is, közel 30 évesen ugyanazzal a csodálattal – újra gyereknek érezve magam – lekötötte a figyelmem. Az animáció egyszerűen meseszép. Nagyvásznon nézve nem győztem gyönyörködni minden apró részletben. S... több»

 
VvV   2019. 10. 28.

A Toy Story sohasem egy sima mese. Mindig van benne tanulság és fordulat is, pont ezért a felnőttek számára is egy élvezhető alkotás. Engem a vége is meglepett.

 
Ms. Akárki   2019. 06. 23.

Nagyon klassz mese volt. Imádtam. Érzelmes és klasszikus megmentős mese. Haláli benne a kreált Villi, ahogy mindig prób@l bejutni a szemétbe, mert nem hiszi el hogy mostmár ő játék. Nagyon szép lezárása volt, ahogy Woody továbblép.

 
BoBamburg   2019. 06. 24.

Előző 3 résztől kicsit "gyengébb" lett, de így is egy nagyszerű animációs film. Sőt, utóbbi időkben a legjobb, ami moziba került. Ugyan az előző rész lezárta a történetet, érezni is ezen, hogy csak egy Sidequest, a történések sem bírnak akkor volumennel mint az eddigiekben. Kivéve a végét, az elég kemény. Úgyhogy aki szerette eddig is a toy story-t ( és ki ne szerette volna) az ebben sem fog csalódni. Meg amúgy is, ha nem történne benne semmi, akkor is jó érzéssel töltene el kedvenc játékaimat bámulni.

 
imreacs82   2019. 07. 14.

A Toy Story sorozat egyik része sem okozott számomra csalódást, nagyon jópofa, vicces, karakteres ez a legújabb rész is. Érdemes megnézni bárkinek, nagyon klassz.

 
Zoe091   2020. 01. 11.

Nekem személy szerint az eddigi részek jobban tetszettek. Lehet már nem kellett volna belőle több részt csinálniuk.

 
P   2019. 11. 04.

Ennyi év eltelt és nem változott semmi. Ez a Toy Story ugyanaz a Toy Story, amely több, mint két évtizeddel ezelőtt belopta magát az emberek szívébe, és még mindig ugyanolyan szórakoztató,, amilyen eddig is volt. Szívesen megnéznék még egy részt.

 
hotelkunde12a@gmail.com   2019. 08. 19.

Voltak benne vicces és szomorú részek.

 
Dutka Nátán   2019. 07. 11.
Elég jó

Amikor bementem a filmre azt hittem hogy ez is egy olyan hanyatlás lesz mint a verdák 3. része pedig egyáltalán nem.

 
skyman   2019. 06. 23.

A Toy Story mindig is csodálatos mese volt, és ez a negyedik résszel sincs másként. A karakterek most már teljesen kibontakoztak, és ha belegondolok, mennyi változáson mentek keresztül a korábbi részekhez képest. Én azt is megkockáztatom, hogy ez a legjobb Toy Story rész.

 
googk   2019. 06. 20.

Annyira féltem, hogy elbaltázzák ezt a részt, de azt kell, hogy mondjam, hogy ez a legjobb Toy Story, ami valaha készült. És egyáltalán nem arról van szó, hogy sokkal szebb és kidolgozottabb lenne a grafika, a történet egyszerűen fenomenális. Szerintem nagyon szívhez szóló, és méltó lezárása a franchise-nak.

 
Attila   2019. 06. 16.

Nem is kérdéses, a Toy Story 4 abszolút fel tudott nőni a kihíváshoz, és a franchise egyik, ha nem a legjobb epizódja lett. Hiába telt el rengeteg idő az előző rész óta, az alkotók még mindig nem felejtették el, hogy mi adja a film varázsát. Remek , csupaszív és intelligens történet, nagyszerű humor és gyönyörű animáció. Le a kalappal, 5/5, gondolkodás nélkül!

 
doktorfaust   2019. 06. 15.

Erre tényleg sokat kellett várni, de mint A hihetetlen család 2 esetében, a Toy Story 4 is könnyedén ugrotta meg a lécet, ami kisebb csoda ennyi kihagyás után. A kilencvenes években indult franchise epizódjai még sosem okoztak csalódást, és az új rész sem teszi. Nem nagyon tudok hasonló példát mondani, a Toy Story egy mondernkori klasszikus, a helyét pedig csak még jobban bebetonozta a negyedik rész. A lehető legjobb szívvel merem ajánlani az év animációs filmjét, mert ez tényleg az. Arra pedig nyugodtan mérget vehetünk, hogy ezért a teljesítményért Oscar fog járni.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.