Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
77

Angry Birds 2 - A film (2019)

The Angry Birds Movie 2
Filmadatlap
 
30
Szereplők
10
Vélemények
25
Képek
12
Videók

Érdekességek: Angry Birds 2 - A film (2019)

Tudsz egy érdekességet a filmről? Ne habozz, oszd meg a közösséggel

A film összbevétele 147 485 600 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 176 241 566 forintot termelt. A hazai mozik összesen 128 168 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

 

Az Angry Birds 2 - A film a Sony Animation 19. egészestés animációs mozifilmje.

(hp)
 

Az első résszel ellentétben a folytatást már teljes egészében a Sony Pictures Animation gyártja.

(hp)
 

2017 nyarán a film látványtervezője, Pete Oswald elmondta, hogy az Angry Birds 2 az első résszel szemben inkább egy kalandfilm lesz, melyben számos új karaktert és helyszínt ismerhetnek majd meg a nézők.

(hp)
 

A folytatást már röviddel az Angry Birds - A film 2016-os premierjét követően bejelentették. Az animációs film májusban debütált a mozikban, és hivatalosan augusztusban erősítették meg az alkotók, hogy dolgoznak az új részen.

(hp)
 

Az Angry Birds 2 - A film amerikai premierje (2019. augusztus 14.) egybeesik a film alapjául szolgáló videojáték megjelenésének 10. évfordulójával.

(hp)
 

Várhatóan az Angry Birds 2 - A film premierjével egyidejűleg jelenik meg a PlayStation 4 VR-rendszerére a The Angry Birds Movie 2 VR: Under Pressure videojáték, melynek története szervesen kapcsolódik majd a filmhez.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.