Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
82

Angry Birds 2 - A film (2019)

The Angry Birds Movie 2
Filmadatlap
 
30
Szereplők
6
Vélemények
25
Képek
12
Videók

Vélemények: Angry Birds 2 - A film (2019)

Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
idanka   2020. 01. 04.

legújabb vélemény

Imádni való, aranyos és szerintem a technológia sokat fejlődött!

 
Ms. Akárki   2019. 08. 11.

Cselekményleírást tartalmaz...........HÁT ÉN EZT IMÁDTAM. Nem gondoltam volna hogy ennyire tetszeni fog. Nem is terveztem megnézni, de végül MozICom-tól kaptam rá jegyeket és megnéztük. Sokszor sírtam rajta a röhögéstől. Pedig az előzetes alapján azt hittem, hogy ez főleg gyerekek szintjén fog mozogni szórakoztatásban. Hogy én mekkorát tévedtem! Izgalmas és látványos az egész cselekmény ahogy a 3. "Gonosz" Sziget ellen összefognak és fellépnek a madarak és a malacok szigete. Poén hogy milyen modern kütyüket vonultatnak fel a malacok, bár azért némely kütyü inkább hátráltatja őketXD ("Sas van a közelben...Sas van a közelben..."). Örülök, hogy végre Piros is talált párt és ráadásul egy kis okoska személyében. Izgalmas mentőakció volt annyi biztos. Már az se volt semmi amikor a kapunyitó kártyát szerezték meg a Wc-nXD Szegény biztiőrXD Egy szó mint száz...érdemes megnézni mindenképp és főleg 3D-ben. Nagyon jó.


 
tbelina29   2019. 08. 09.

Oké, hát nem tagadom, nekem az előző rész nagyon bejött, csak épp nem értem, miért kellett erről még egy bőrt lehúzni. Aranyos és jópofa a folytatás is, csak épp tipikusan a már kimerült alapkoncepció hibájába esik, a mese pedig alapból nem kelti fel az ember érdeklődését, szerintem.

 
kasztni   2019. 08. 03.

A gyerekekkel együtt tűkön ülve vártam a folytatást, és hát nagyon megérte, nagyszerű lett. Minden korosztály számára szórakoztató, az előző részekhez hasonlóan ez is nagyon jópofa történet lett.

 
tomtom   2019. 08. 08.

Annyira nem nyűgözött le, de nem rossz. Néhány poénját erőltetettnek éreztem, csak egy sima ok, ezt is láttam érzés maradt bennem a megnézése után. Az előző részei jobban tetszettek.

 
ruman666   2019. 08. 07.

Csodálatosan aranyos mese, ami éppen ideális egy közös, családi mozizáshoz. Igaz, hogy a mondanivaló nem épp egy mélyen szántó dolog, de ettől függetlenül remek szórakozást tud nyújtani a mese kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Az animáció szerintem jól néz ki, és bízom benne, hogy nem fog még egyhamar rajta az idő.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.