Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
77

Angry Birds 2 - A film (2019)

The Angry Birds Movie 2
Filmadatlap
 
30
Szereplők
10
Vélemények
25
Képek
12
Videók

Filmkritika: Angry Birds 2 - A film (2019)

A hazai sajtóban megjelent kritikák, egy helyen! Amennyiben szeretné, hogy írása megjelenjen a kritikák között, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot.
 
Egy szó, mint száz, az Angry Birds - A film folytatása nem sikerült olyan siralmasra, mint hittük és lehet vetünk rá még egy pillantást ha a TV képernyőire kerül, de ettől függetlenül közel sem tökéletes. több»
 
Veszélyes móka azonban, ha az előzetesben minden patront ellőnek. Ha nincs még jó pár meglepetés a pénzünkért odabenn a nézőtéren. több»
 
A második rész tehát ott folytatja, ahol az első abbahagyta: csetlő-botló, bájos vagy szemérmetlenül cuki figurák (akik suttyomban archetípusok), fontos értékeket közvetítő, de nem túlagyalt történet, vicces párbeszédek, kicsit és nagyot váltakozva kiszolgáló poénok. Csúzlira fel! több»
 
Az Angry Birdsnek így továbbra is a lakossági bulislágerekhez való bizarr vonzódása a legszórakoztatóbb vonása. több»
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.