Az Angry Birds 2 - A film egy 2019-es animációs vígjáték film, amely az Rovio Entertainment Angry Birds videojáték sorozatán alapul, és a Columbia Pictures, a Sony Pictures Animation és a Rovio Animation készített a Sony Pictures Releasing forgalmazásában. 

A film összbevétele 147 485 600 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 176 401 416 forintot termelt. A hazai mozik összesen 128 526 mozijegyet értékesítettek a produkcióra. Az előfizetőknek érdemes még most ellátogatni a Netflix platformjára, hiszen ott a film csak március 30-ig elérhető.

Miután megmentette Madárszigetet egy teljesen zöldmalac-inváziótól az Angry Birds - A film (2016) -ben, az sziget mindig mogorva helyi hőse, Red, még mindig harcol Malac Sziget ellen. Ahogy dúl a tréfa háború a malacok és madarak között, hatalmas, jeges lövedékek érkeznek a tollas zsarnok, Zeta, jéggel fedett Sas-szigetéről, amely veszélyezteti mindkét menedékhely biztonságát, hacsak Red és Leonard király nem állapodik meg egy nehéz, de őszinte fegyverszünetben. Most Red, Bomb, Mighty Eagle, Chuck és zseniális húga, Silver, Leonard hatalmas malac csapataival kell összefogniuk, hogy megakadályozzák a megalomán Zeta merész világuralmi terveit. Azonban a nagy kérdés itt az, hogy vajon Red képes-e változni?

Ha szívesen megnéznéd a filmet és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a mozi mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

animáció | családi | kaland | vígjáték

A nagy csapat újra készen áll a harcra. Szükségük is lesz minden bátorságukra, hiszen a szigetet Zeta, egy közeli szigeten egymagában élő lila madár fenyegeti támadással. Az... több»