Játssz egy Samsung Tv-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
45
Filmadatlap
 
41
Szereplők
4
Vélemények
200
Képek
1
Videók
Elfeledve
 
indingo   2017. 10. 25.

Maga az ötlet tetszik, de sok homály van még benne. A nőt hat évig fogva tartják, de a kiszabadulásakor pont ugyanolyan a haja, mint az elrablás előtt. Milyen rendes ez az elrabló, hogy beigazította a frizurát. Az első évadot még megnézem és eldől, hogy kap e egy esélyt.

 
TomÁcs   2018. 04. 18.

Kicsit olyan érzésem volt miközben néztem, mintha az elmúlt 10 év siker sorozatait gyúrták volna össze egybe. Meglettünk volna nélküle. Sok újdonság nincs benne.


 
Bazzzsi   2017. 11. 01.

Érdekes történet, elég lendületesen indult, sok-sok rejtéllyel. Folyamatosan bontakozott ki a sztori ,ahol nem mindenki az akinek mutatja magát.

 
Greeta   2017. 12. 09.

Elég jó sorozatnak ígérkezett, minden adva volt rá. Engem leginkább a férj karaktere idegesített, annyira buta volt, hogy az már nagyon zavaró volt. A végét eléggé összecsapták.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.