Játssz egy 80 cm képátlójú Hyundai okostvéért! Login  
91%

A tettes (2017-2021)

The Sinner
Filmadatlap
 
49
Szereplők
6
Vélemények
150
Képek
7
Videók

Galéria (150)

Videók (7)

 
Emmersson   2021. 02. 20.

legújabb vélemény

1
Borongós thriller-dráma

2 évad után olyan, mintha Stephen King és John Grisham összedugta volna a fejét és... brillíroztak. Bill Pullman remek, talán élete főszerepe. Az első sztoriban Jessica Biel, a másodikban Carrie Coon a méltó partnere. Lassan halad a történet, ahogyan Grisham könyveiben, de mint egy King sztoriban, egyszer csak ostorcsapásszerűen kapunk egy megdöbbentő dolgot, általában az epizódok végén persze. Az alap egyszerű: gyilkosság történik, látjuk is, az elkövető személye pedig nyilvánvaló. Nincs csavar, ő a gyilkos. A miért a lényeg, ezt vizsgálja a nyomozó, miközben az ő életének árnyoldalát is megismerjük. Up.: Egy csillag vissza! A 2. évad nem volt rossz, de az elsőhöz képest visszaesés. A 3. évad viszont botrányosan gyenge. Egyrészt nem követi az előző évadok sémáját – megtörténik a gyilkosság, majd az okok feltárása következik –, másrészt thrillert nyomokban sem tartalmaz, az egész egy durván elnyújtott dráma, ami 3 részben elmesélhető lett volna, vagy akár egy hosszabb filmben is.

 
Caravaggio1978   2020. 11. 13.

2
Zseniális

A covid időszak alatt elég nagy filmfogyasztással bírunk, és a sorozatok is jönnek. Tegnap épp a The stranger sorozatot méltattam, és itt van egy újabb gyöngyszem. A történet szinte falja az ember agyát. Izgalmas, és azon agyalsz, mi jön a következő részben. Zseniálisan bemutatja az emberek jellemvilágát, a titkokat, amik körülvesznek minket, és nem látjuk, ki kicsoda valójában. Eszméletlen nagy történet, a színészek pedig csodálatosan mutatják be az izgalmas, szövevényes történetet. 10/10

 
dailyfilmsan   2019. 01. 19.

1

Szövevényes és megható sorozat. Szerintem 2017 legjobb krimi sorozata. Rövid 8-9 részes minisorozat egy nő traumájáról. Az első rész döcög és nagyok a kérdések, de utána úgy belobban a film részről részre táplálja a lángot a történet. Adott a főszer... több»

 
jfruzsi97   2020. 09. 29.

0

Érdekes, izgalmakkal teli krimisorozat. A környezete, hangulata már megragadja a nézőt az elején. Egész hamar beindul a történet, és nem engedi el a nézőt.

 
Mia1982   2018. 09. 25.

0

Zseniális sorozat, lassan kibontakozó sztorival, kiváló szereplőkkel. Nekem személy szerint jobban bejött második évad, de az első is fantasztikus volt.

1
 
Mrs Darcy   2017. 11. 26.

0

Izgalmas, feszült, szívszorító, néha brutális, lelkileg ugyanannyira, mint látványra. De odaszögez a képernyőhöz. Muszáj volt egy nap alatt végignéznem mind a kilenc részt!

1