Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
93
Filmadatlap
 
40
Szereplők
3
Vélemények
60
Képek
7
Videók
 
nanita95   2019. 01. 19.

Szövevényes és megható sorozat. Szerintem 2017 legjobb krimi sorozata. Rövid 8-9 részes minisorozat egy nő traumájáról. Az első rész döcög és nagyok a kérdések, de utána úgy belobban a film részről részre táplálja a lángot a történet. Adott a főszereplőnk Biel kisasszony akinek a traumájával találkozunk. Erős a film lélektanilag is nagyon. Olyan kemény témákba nyúl bele mint a keresztény neveltetés, hivatallal való visszaélés, korrupció, családi kötelék és hasonlók. A film technikája kicsit a Q- ügyosztályos filmekre hajaz ( nyomtalanul, fácángyilkosok, palackposta, 64-es betegnapló ) Azt a színvonalat is üti meg azt kell hogy mondjam. Kicsit mintha lassabban halad előre a sorozat a végén pedig katarzis állapotban dülöngélve, sikoltozva vesztem majdnem össze a képernyővel annyira feszes a befejezés. Szóval simán ajánlom, mert aránylag rövid és lényegre törő részei vannak amik élvezhetőek. A szereplők nagyon jók a sorozat erős szereplőgárdát vonultat fel igaz Jessica Biel csak sír a legtöbb jelenetben de ha nézed rájössz hogy teljesen jogosan. A mellékszereplők is jók, még az is profin viszi a szerepét akinek csak 2 mondatot osztottak. Az atmoszféra is nagyon el lett találva. Két perc idill után kapunk 20 perc nyomasztó érzelmeket bonyodalmat és fejtörőt. Engem nagyon megnyert magának ez a sorozat, a második évadát már elkezdtem és bizton állíthatom az se kutya. Sőt az eddig megnézet epizódok alapján inkább a második évad miatt érdemli ki a misztikus jelzőt a sorozat mint az első miatt.

 
Mia1982   2018. 09. 25.

Zseniális sorozat, lassan kibontakozó sztorival, kiváló szereplőkkel. Nekem személy szerint jobban bejött második évad, de az első is fantasztikus volt.


 
Mrs Darcy   2017. 11. 26.

Izgalmas, feszült, szívszorító, néha brutális, lelkileg ugyanannyira, mint látványra. De odaszögez a képernyőhöz. Muszáj volt egy nap alatt végignéznem mind a kilenc részt!

Jessica Biel
Bill Pullman


  Előzetes A film adatlapja
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.