Harmatgyenge egyszer nézős Disney mese ez is. Sajnos még mindig a verdák sikerén próbálna élősködni de itt a történetet sokkal egyszerűbb és unalmasabb felnőtt fejjel. Kisebb gyermekeknek élvezetes lehet.
Nagyon ötletes mese, talán még az első résznél is kifinomultabb történettel. Rengeteg tanulságos gondolat van elrejtve benne a gyerekek számára és nagyon szép a grafikája.
Nekem nagyon tetszett ez a film. Az egyik legjobb animációs film azok közül, amiket láttam. Izgalmas és szerintem nagyon leköti az ember figyelmét , ha szereti az animációs filmeket.
Nagyon nem jött be.Unalmas volt, a Verdák és a Repcsik után ez már nem tartogatott semmi újat, így igazából a legkisebb korosztályon kívül nem tudnám senkinek sem ajánlani.
Látszott, hogy ezúttal nem feküdtek rá annyira a cselekményre, nincs igazán kidolgozva a történet, és a poénok is laposabbak kicsit, mint jó lenne, de persze senkinek nem voltak nagy elvárásaik, csak aki leül a gyerekkel megnézni, készüljön fel rá, h... Több
Szerintem jobb lett mint az első rész. Izgalmas, megragadó. Nekem tetszettek az új ,,karakterek". Szerintem akinek tetszett az első rész annak ez is tetszeni fog.
Kellemesen csalódtam a Repcsikben, nem gondoltam, hogy ilyen jól fog sikerülni a Verdák után. Hatalmas poénok, helyzetkomikumok, lélegzetelállító látvány. Nálam 5/5.