Játssz egy Nintendo Switch-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
31
Szereplők
27
Vélemények
9
Képek
2
Videók
Anasztázia
 
Ms. Akárki   2019. 04. 20.

legújabb vélemény

Nagyon szép mese, ami minden egyes újranézésnél újra és újra elvarázsol. Talán a legnagyobb erénye, hogy való elemeket is beépített a mesébe, és a zene egyszerűen káprázatosan szép. Főleg magyarul. Ha nem is nézitek meg a mesét, a zeneszámokat mindenképpen érdemes meghallgatni.

 
indingo   2018. 04. 26.

Édesanyám kedvenc meséje, úgyhogy éni vagy egy tucatszor láttam vele. A története eléggé kiszámítható, de melyik mese nem az. Látványban szép és a zenék is dallamosak.


 
Deku   2017. 07. 18.

Nagyon érzelmes, szép és kellemes történet lett. Amelyben csak úgy özönlenek a szebbnél szebb dalok. Ezer éve nem láttam már, de mai napig simán nézhető és élvezhető.

 
dailyfilmsan   2018. 11. 26.

Kedvelem ezt a mesét. Nagyon sok dologban próbáltak az eredeti történethez hűek maradni. Érdekes a romanov császári család körüli história és a Disney belevágott. Kutatott és rengeteget dolgozott hogy papírra vigyék ezt a csodás mesét. Ahogy anasztázia név jelentése ez a mese is az újrakezdésről és a lehetőségekről szól.

 
MP170506   2017. 07. 10.

Megindító, gyönyörű történet, szép dalokkal. Egyik kedvenc rajzfilmem, kiváló alkotás lett. Többször nézhető!

A film összbevétele 139 804 348 dollár volt (imdb.com).

 

A mexikói popsztár, Thália énekelte a Journey to the past (Vár a múlt) című dalt a rajzfilm spanyol verziójában.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Glenn Walker Harris Jr., aki John Cusack (Dimiti) fiatalkori énjének kölcsönözte a hangját a Mondhatsz bármit című filmben Cusack unokaöccsét alakítja.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Bernadette Peters nem volt megelégedve a karaktere kinézetével. Peters ugyanis egy igen fitt és csinos színésznő, a filmbéli szerepe, Sophie pedig teltkarcsú.

(ArpiHajdu és Réci)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.